Különleges cuccok?
Figyelt kérdés
szeretem a feltünést keltő cuccokat ami világít, színes akármilyen csak lássák hogy nem egy hétköznapi cucc. Világító cipő kiesett, azt már megvettem. Minél több választ szeretnék:)) előre is köszönöm!:)2016. júl. 25. 15:00
1/11 anonim válasza:
Ez a stílus neked való akkor. Hozzávalókat megvarrod vagy ruhákat kedved szerint festhetsz otthon is.
2/11 A kérdező kommentje:
nyilván nem ilyen bohóc stílusra gondoltam. azért van egy határ és nem arra gondoltam hogy az egész ruházatom legyen ilyen hanem kisebb dolgok mint pl cipő, fülbevaló, karkötő, nyaklánc ilyesmik.
2016. júl. 25. 15:12
4/11 anonim válasza:
OFF:
Miért van az, hogyha valaki kiír egy kérdést, akármilyen témában, rögtön jön a kötekedés, cinizmus, rosszindulat?
ON:
Kínai üzletekben, vagy a Claire's-ben vannak jó kiegészítők.
Neon színű ruhákkal párosítva szerintem eléred a célod :)
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
A #4 válaszának első felét ajánlom figyelmedbe.
7/11 anonim válasza:
Szerintem valami ilyesmi kell neked: [link]
programozható nyomógombokkal és bármilyen szöveget lehet futtatni az ablakában mint valami mozgó képújság.
mehet balról jobbra és fordítva, lentről felfelé vagy ellenkezőleg. Igaz, kicsit macerás amíg bepötyögöd a szöveget, de után megállás nélkül ismétli. Övként felcsatolod a derekadra és ott elöl középen a csatt helyén mozog a szöveg.
8/11 anonim válasza:
Ez is nagyon jópofa dolog: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!