Nekem miért nem jár ennyi?
Hát igen mondjuk ez jó ötlet.Bár már volt olyanra példa,hogy a tanár azt hitte iskolai aztán elrakta aztán nem került elő.
De amúgy nem hiszem,hogy a szüleim vennének mert Ők azt mondják "ott közös azt minek venni...."
Tudod mit tanácsolok Neked?
Manapság már nem drágák az írószerben kapható akvarell , Gouche festéket., bár a pasztell kicsit drágább buli, a línóra nincs rálátásom.
De, azt veszem észre, Téged érdekelnének a gyors, lendületes technikák.
Szerintem igenis próbáld kijárni otthon a saját utadat, mert benned lenne az ösztön, hogy kipróbáld és csináld.
Pár száz forintos tétel pl. a festék ecset és alvarell karton.
Szerintem otthon nyyugalom is van, tudsz zenét hallgatni.
Az más kérdés, hogy Te nem dolgozhatsz bizonyos anyagokkal, de ahogy észre vettem, inkább irányítani próbál ő téged nem? Mert, olvastam, hogy festéket ajánlotta cerka helyett. Próbáld megfogadni a tanácsait, nem akar ő rosszat, sőt, lehet látja, hogy miben vagy jó és arra próbál terelgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!