Túl nagy a cipőm, ebben az esetben mit tehetek?
Figyelt kérdés
Vettem egy 42es méretű cipőt,ami nagy.Felpróbáltam a 41-est is viszont az határozottan kicsi volt,és a 42 es a boltban jónak tűnt,viszont kicsit kitágult és így már nem áll benne a lábam stabilan.Arra gondoltam,hogy honnan tudnék vásárolni valami olyasmit,amit beleteszek az elejébe és igy nem lesz tág? (vattát azt nem szeretnék mert omlik szét :( )2016. dec. 29. 15:02
1/3 anonim válasza:
Vegyél bele talpbetétet, ìgy nem lesz nagy. Nem az elejébe kell tenni valamit.
2/3 anonim válasza:
Elsővel egyetértek. Veszel bele egy talpbetétet és máris félszámmal kisebb lesz.
Csizmánál nem túl működőképes, de félcipőkhöz, balerinákhoz lehet venni sarokvédő párnákat. Magassarkú orrába is lehet tenni szilikon talpbetétet.
3/3 anonim válasza:
A talpbetét biztosan jó, megoldás, a feleségem menyasszonyi cipője nem akart tágulni, ott kivettük a talpbetétet és teljesen jó lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!