Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vásárlóként ilyen esetben...

Vásárlóként ilyen esetben milyen jogaim vannak, mit tehetek?

Figyelt kérdés
Tegnap vásároltam egy cipőt, azonban 10 percre rá egy másik üzletben 8000 Forinttal olcsóbban megláttam ugyanazt a darabot. Ma vissza szeretném vinni, hogy kaptam egy ugyanilyet, és nincs szükségem rá. Megtehetem ezt? Gondolom pénzt vissza nem adnak, így levásárolható lesz az összeg? Kérlek segítsetek! Előre is köszönöm!
2010. márc. 13. 09:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Vissza nem kötelesek venni, mert az árú nem hibás. A levásárlásnak pedig nincs /nem lehet/ akadálya. Blokkot vigyél!
2010. márc. 13. 10:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ilyennel ne vidd vissza, mert nem köteles visszavenni.(mert akkor azt mondja, ha nem kell minek vetted meg....

Mondd, hogy ajándékba vetted és nem jó az ajándékozottnak.

Ezt mindig elfogadják.

Mert ha az áru nem hibás semmi jogod nincs, csak a jóindulatra számíthatsz.

2010. márc. 13. 15:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Úgy ahogy az utolsó írta, mondd, hogy kaptad, de előtte nézd meg ki van a pénztárban, nehogy ugyanannak mond akitől vetted.
2010. márc. 15. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!