Szerintetek vehetek fel iskolaba FEHER szoknyat ebben az esetben?
Csutortokon kerul sor arra, hogy felavassak az iskolankat. Azt mondta az oszink, hogy legyunk szepen unneplobe feloltozve. Az osztalyombol van, aki feher nadragot vesz fel, van, aki feketet. Engem az erdekelne, hogy szerintetek felvehetek feher terd feletti szoknyat, feher mahassarkuval, feher inggel es ra egy fekete bolerot.
Szerintetek felvehetem ez igy suliba? Nem tul kihivo? Ezzel az oltozekkel elvegyulhetek a tobbiek kozott, vagy meg fognak bamulni?
Azt csak te tudhatod, hogy milyen ruhákban szoktak lenni nálatok az ünnepélyeken.
Áltsuli, gimi?
Gimi!
De az a helyzet, hoy szamomra eza fekete nadrag, feher bluz mar tul megszokotta valt. Valamint, a oszi azt mondta, hogy a lanyok szoknyaba jojjenek, ne pedig nadragba. Es mivel nekem a feher szoknyam a legkenyelmesebb, gondolta azt veszel fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!