Most vettem acélbetétes cipőt először, elvileg a méret jó a lábamhoz képest, viszont óriási hely van az orrában "felül". Nagy lenne rám vagy talpbetét kell bele?
Minden cipőt úgy méreteznek, hogy kicsit feljebb legyen a teteje, mert másfajta cipő is fel tudja törni, de köszönöm, higy ilyen okosnak érzed magad.
Viszont így teljesen kényelmetlen lesz, olyan rohadt széles az orra.
A zokni nem ér semmit, talpbetét kell hozzá. Már megtaláltam a megoldást, kár, hogy nem lehet lezárni a kérdést.
Kérdező, kaptál egy választ, te meg itt flegmázol, szép :)
Meglátszik, hogy egy szar kis divatmajom vagy, de egy megoldás a későbbi problémáidra: ha előtte gondolkozol, akkor nem kell kérdést kiírnod gyk-ra, ha pedig nem vagy rá képes, akkor legyél olyan kedves, és ne flegmulj..taknyos.
A flegmázásból azt szűrted le, hogy divatmajom vagyok. Ez igen. A metálosok sosem flegmáznak bezzeg. Ez igen.
(Utolsó válaszoló olyan kemény metálos, hogy a privát üzenetre nem válaszol.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!