Egy vékony alacsony (kb160cm magas) lányon hülyén nézne ki egy 14soros bakancs? 😰 Nah és egy 10-12soros?
Lányon???
Mindenképp! Legfeljebb a priden még elmegy, de ebben a 40 fokban a minnél több sorosat ajánlanám.😂😂
Én 162 cent vagyok és van 20 soros bakancsom is. Nekem tetszik, nem érzem úgy, hogy összenyomna vagy mi. Vékony a lábam, meg nekem mindig is a hosszú szárú bakancsok tetszettek. Én majd szeptemberben egy 14 soros acélbetétes martenst fogok venni. Így én a hosszabb szárúra szavaznék. De azt vedd amelyik neked tetszik és kényelmes. Ha rutinosan fűzöd már be, akkor nem fog sok időt igénybevenni a fel-le vétele.
Matika2-halászrenáta
Nyugodjál már le. Nem csak pridera való a bakancs, látom még nem nagyon jártál metál koncerten...utálkozzál és itelkezzél máshol. Vagy néz magadba te egoista, hímsoviniszta, uninteligens alak. Ja te hórdhatsz női ruhat de egy nö ne hordjon bakancsot...nagyon logikus
Basszus...nem egy lábbelin múlik, a nőiesség. Nem tartom veszélyesnek a metálkoncerteket, csak ha így ráugranak véletlenül a lábadra a 80-120 kilós rockerek szintén acélbetétesben akkor nem fogod érezni. Plusz ha pogózni is akar az ember lánya akkor szintén jóljön az acélbetétes bakancs.
Ráadásul a metálos/rocker szubkultúrához hozzá tartozik a bakancs. Meg is értem mert nagyon kényelmes lábbeli. És azért jobban is néz ki a legtöbb mint egy sima munkavédelmi bakancs.
Dehogy nem tudod kiről beszélek. Ne tagad, a stílusodról nagyon meglehet ismerni. Ja és csak te vagy akkora troll, hogy a minnél alacsonyabb százalékkal dicsekszel mert te "őszinte" vagy és nem azt válaszolod amit elvárnak tőlled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!