Miért öltözködnek ennyire kevesen nőiesen a fiatalok
közül?
Figyelt kérdés
Mostanában azt látom, hogy a lányoknak csak nagyon kis része az aki tényleg nőiesen öltözködik, a többiek csak tucat cuccokban járkálnak. Elhiszem, hogy sokkal kényelmesebb a tornacipő, kevésbé elegáns viselet stb. de amikor meglátok egy jólöltözött elegáns megjelenésű nőt tűsarkúban stb. akkor leesik az állam és szerintem nem csak nekem. Itt nem a magamutogató közönséges öltözködésre gondolok, aki kirak mindent, hanem a szép stílusos öltözködésre ami igazából takar mindent, de mégis pont passzol a testhez, szűk nem lógós ruhák, rendezett haj, ízléses smink stb. Egyetemen például ahogy észrevettem kb 10ből 1 lány aki ad magára, a többiekre pedig mintha rádobtak volna néhány random h&m ruhát. Szinte csak 30 feletti nőknél találkozom olyanokkal akik tényleg adnak is magukra és a megjelenésre, akik nem azt veszik amit mások, hanem saját egyéni ízlésük van, kifinomultak és elegánsak, igényesek. Miért van ez, miközben sokan fél életüket a plázákban töltik és imádnak költekezni mégsem látszik eredmény? 24F
Miért is egyenlő az igényességgel és stílusossággal, vagy akár az egyediséggel a magassarkú?
Én férfi létemre sokkal szimpatikusabbnak találok egy nőt aki nem mindig “tökéletes” külsőre. Minek minden nap az órákig beállított haj, kilós vakolat és tűsarkú? Főleg a 40 fokban nyáron. Szerintem igen is az a normális, ha egy nő fel meri vállalni, hogy igenis ő kényelmesen akar öltözködni, nem pedig kényelmetlen cipőkbe és szűk ruhákba préselni magát, csak azért, hogy néhány férfinak vonzza a tekintetét.
Arról nem beszélve, hogy hé, az ilyen nő otthon ugyan úgy a melegítő nadrág, trikó kombóban van.. akkor már nem is fog tetszeni? Nevetséges
2018. jún. 24. 15:23
12/15 anonim válasza:
Mert csak a 35-tőlmidősebb nők tudták hogy kell nőiesen öltözködni, a mostani kislányok eléggé búzavirágok, némelyik nemét csak a személyiből lehet megállapítani...
2018. jún. 24. 15:47
13/15 anonim válasza:
Én akkor nem tudom, hogy te hol élsz. Elég sok fiatal öltözködik nőiesen. Legalábbis én mindig látok olyat.:) Meg nem értem hogy aki suliba/egyetemre megy miért kéne magassarkúba meg a jó isten tudja milyen ruhába menni?:) Számomra fontos a kényelem, eleve sokat sétálok, nem fogok magassarkút felvenni, hogy kitörjön a lábam. Meg eleve lehet valaki nőies úgy, hogy nem magassarkút vesz fel, meg nem rak a fel 8 tonna sminket. 10-ből 1 lány ad magára? Ne haragudj de kíváncsi lennék, hogy te hogyan öltözködsz, ha már ennyire megtudod állapítani ki az aki ad magára vagy sem.:)
2018. jún. 24. 17:29
14/15 anonim válasza:
"amikor meglátok egy jólöltözött elegáns megjelenésű nőt tűsarkúban stb. akkor leesik az állam és szerintem nem csak nekem."
Na, én pl. ezt szeretném kikerülni. Baromira zavaró, mikor megbámulnak. Van párom, köszönöm szépen, neki akarok tetszeni, más ne bámuljon.
Egyébként én nem vettem észre ezt a jelenséget, a nők nagy része nálam sokkal nőiesebben öltözködik. A kulcs szerintem az, hogy tudjunk alkalomhoz megfelelően öltözni. Nincs annál szánalmasabb látvány, mikor kiránduláson a nőcike tűsarkúban és miniben próbál nem legurulni a hegyről.
2018. jún. 25. 12:08
15/15 anonim válasza:
Én nem szeretném a szüleimet drágább cuccokkal traktálni. Szoknyában feszengek, így tökéletesen megfelel az egyszínű, sima póló+farmer+ tornacipő és néhány ékszer kombinációja. A ruháim mindig tiszták és szeretem őket hordani, mert egyszerűek. Lehet, hogy nem nőies, de zavar különösebben. És nem is fáj a szívem más ruhákért ^^
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!