Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A '70 és '80-as években miért...

A '70 és '80-as években miért voltak olyan csúnyácskák az emberek, főleg a fiatalok?

Figyelt kérdés

A mai fiatalok sokkal jobban néznek ki. Sok a kifejezetten gyönyörű tinilány vagy jóképű fiú.

Akkoriban mindenki előnytelen ruhát és frizurát viselt? Mikor találták fel a stílust? A 2000-es években?

2018. febr. 25. 08:40
 1/7 A kérdező kommentje:

itt egy példa:

[link]

egy jó nőt vagy jó pasit sem látok rajta

2018. febr. 25. 08:41
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

Én 76-os vagyok, de sokkal jobban szerettem abban az időben élni, létezni mint a maiba! Az természetes volt, senki senkit nem szólt meg semmiért, szp számmal születtek a magyar gyerekek egy falusi osztályban 33-an is voltak és 8 osztály volt, ma jó ha vannak 15-en, és egyes falukon van vagy 4 osztály max.

Ma egy fiút szinte nem lehet megkülönböztetni egy lánytól, ebbe mi a jó?

A lányok meg ha akartak már abban az időben is igen szépen tudtak öltözni és szép volt a hajuk is!

Amúgy meg sztem mindenki a maga korszakát dicséri.

2018. febr. 25. 08:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az volt a divat, ugyan olyan menő volt mint most bokanadrágot hordani.
2018. febr. 25. 09:27
 4/7 anonim ***** válasza:
a haj meg arcszőrzet miatt nagyrészt
2018. febr. 25. 12:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem voltak csúnyák.

https://www.youtube.com/watch?v=oas5nAlfrwg

2018. febr. 25. 12:18
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Eltelt 50-60 év azóta. Rengeteget változott a divat, és az egyéni stílus is. Ma már olyan világba születünk bele, ahol nincsenek megkötések, nincsenek szabályok (öltözködésre vonatkozóan), nincsenek elvárások. Akkoriban azoknak a fiúknak, azok a lányok tetszettek. Ne feledjük, hogy 200-300-400 éve az emberek parókát hordtak azért, mert tetvesek voltak, a nem tisztálkodástól. Ez ma már elképzelhetetlen lenne (legalábbis a nagy átlagnak). A probléma ott kezdődik, amikor az általad említett generáció lenézi a tinédzsereket, és megpróbálja nekik mondani, hogy mi a "menő", és kioktatják, hogy mennyire nőiesek. Más kor gyermekei, ahogyan mi is. Már az ókori görögöknél is arról írtak, hogy "ezek a mai fiatalok". Ha az X generáció nem osztaná az Y és Z generációt, akkor semmi gond nem lenne. Ők a trapéznadrágban, mi pedig a csőnadrágban hiszünk. Miért rossz ez? Nem az. Egyáltalán nem. Csak egyesek nem képesek elviselni, hogy a mai fiúk csettintésre megkapják a lányokat, míg nekik egy szerenád sem volt elég hozzá. Egyszerűen át kell nézni az ilyeneken, figyelmen kívül kell hagyni. Élni és élni hagyni. Szépek voltak a 70-es évek lányai és fiúi is. Ahogyan egy kövér embernek szép (lehet) egy másik kövér ember is. Vagy esetleg egy vékony embernek egy másik vékony. Én szemüveges vagyok, nekem tetszenek a szemüvegesek. A Pistike sportosan öltözködik, ezért tetszenek neki a sportos emberek. Bonyolult a képlet? Dehogy! :D
2018. febr. 25. 14:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Merthogy ma mindenki kifutómodell? Vagy közelebb van hozzájuk a kinézete, mint akkoriban? Ugye hogy nem. Ha végig mész az utcán, most is tele van igénytelenül öltözködő emberekkel. És azt sem mondanám, hogy a mai és a közelmúlt divatja annyival jobb lenne annál, amit linkeltél. Jógagatya nadrág helyett, gumicsizma, skinny jeans, neon színű tornacipő és még el sem jutottunk öv felé.
2018. febr. 25. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!