Fiúk, lányok! Ha kizárhatnátok egy ruhadarabot a mai divatból, vagy a fiatalok öltözködéséből melyik lenne az?
Csak kíváncsiságból, tudni szeretném hogy nektek melyik az ami egyáltalán nem tetszik. Nekem pl a nagyon vékony lányokon a boyfriend nadrág.
(14L)
A mai fiúkon a csőgatya, illetve a hosszított póló a 40 kilójukkal. Nincs baj azzal, ha valaki vékonyabb az átlagnál (én is az vagyok), de az ne hordjon már passzos cuccokat, mert úgy fog kinézni mint egy járkáló csontváz, hosszított pólót meg én hordok pizsamának...
A lányokon nyáron a fenékalja kivillantós rövidgatya nem tetszik, főleg nem haspólóval.
Egyébként ezen kívül a fiatal lányok stílusa tetszik. A fiúkéról inkább nem alkotnék véleményt mert kitiltanának az oldaltól.
21/L
Az ilyesmi fodros ingektől a hideg is kiráz.
A fiukon, az annyira feszes gatyakat, amibe latszik az, melyik mogyoroja van feljebb.
A lanyokon, teljesen atlatszo holmikat.
Fiúkéból a szűk farmer rövidnadrágot.
Lányokéból meg a peplum cuccokat. 6 éve oké volt, de most már ne erőltessük :D
„Fiúkéból a szűk farmer rövidnadrágot."
Én meg lányokéból a sportcipőt és a boyfriend farmert.
Jaa nem. Csak ezeket utálom a legjobban. És hogy mit zárnék ki? Semmit.
Ha valaki ebben érzi jól magát hordja csak. Érdekes, hogy felállítottak egy egyenlőség jelet a saját ízléseteknek nem megfelelő fogalma és a betiltás között. Még ha csak fikcióból is. Azért ez szomorú.
Ez nagyon könnyű kérdés.
Egyértelműen azt a rohadt tüdőnadrágot a lányokon, a tyúklábfarmerokat meg a fiúkon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!