Fiúk, lányok! Ha kizárhatnátok egy ruhadarabot a mai divatból, vagy a fiatalok öltözködéséből melyik lenne az?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból, tudni szeretném hogy nektek melyik az ami egyáltalán nem tetszik. Nekem pl a nagyon vékony lányokon a boyfriend nadrág.
(14L)
2017. nov. 30. 15:53
21/24 anonim válasza:
Azok a rövidnadrágok lányokon, amikből kint van a fenekük. Én is lány vagyok, nem is állna rosszul, de megőrülök pl attól, amikor megyek fel a lépcsőn a suliban tömegben és egy másik lány kilógó segge az arcomban van, én meg mozdulni sem tudok. Stb. Tengerpartra, nyaralásra esetleg rendben van.
22/24 anonim válasza:
nekem lányokon nem tetszik, mikor a mellükig felhúzzák a nadrágot és hozzá haspolót vesznek, a fiúk stílusa nagyon tetszik
23/24 anonim válasza:
Térd alá erő borkabat mindkét nemnél.
Nőknél az acelbetetes és a segg kinn van rovidgatya.
Fiúknál a byealex fele tunika pólók és a leggings jellegű gatyák.
24/24 anonim válasza:
Sok minden van ami nem tetszik, de ha csak egyet lehet mondani akkor a snapback.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!