Fiatalok! Ti hol szoktatok ruhákat vásárolni?
Figyelt kérdés
2018. márc. 9. 21:55
1/18 anonim válasza:
Gate, Cropp ,főleg ezen a kettő helyen.
2/18 anonim válasza:
én személy szerint turizni szoktam:)
4/18 anonim válasza:
New Yorker, taily weill, HgM, Cga
5/18 anonim válasza:
Nagyjából New Yorker, H&M, Tally Weijl, Orsay, Kik, Pepco, Tesco, C&A (bár ritkán), Oysho (szintén ritkán), Tezenis, valamint van pár kínais cuccom is (bár inkább csak bugyik, zoknik, harisnyák, de van egy-két kínais felsőm, szoknyám is).
6/18 anonim válasza:
Reserved, H&M, Stradivarius
Kicsit ritkábban de még Bershka, New Yorker, esetleg Tally Weijl
Fehérneműket meg H&M és Tezenis
7/18 anonim válasza:
Nem tudom mennyire szamitok fiatalnak:) De pepco, cosmos city, kinaik,kirakodo vasarok. Szamomra nem szamit a marka,csak nezzen ki jol.Erezzem magam jol benne. 32n
8/18 anonim válasza:
Griff Genltemans, Lachmann, H&M, C&A, Reserved.
9/18 anonim válasza:
Már nem vagyok a fiatalka kategória. 33ev.
De a valasz: H&M első sorban.
De van máshonnan is cuccom, New Yorker, Ritual, Pepco, Bonprix... néha Humama turi.
10/18 anonim válasza:
Sokat járok turiba de szoktam a H&M-ben is vásárolni meg a Killstar oldaláról vagy a rockpincéből Punkrave cuccokat rendelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!