Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Aszod ill. Iklad környékén...

Aszod ill. Iklad környékén hova lehet eljárni szórakozni meg vásárolni pl H&M, New Yorker meg ilyenek vannak a környéken. és ugye nem valami kihalt falú vannak fiatalok is?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 17. 22:58
 1/2 anonim válasza:
Se Aszódon, se Ikladon nincsenek ilyen mainstream üzletek, se pláza, de 15 km-re két irányban (Gödőllő, Hatvan) már igen, szóval ott lehet vásárolgatni. Aszódon van egy szórakozóhely, én mondjuk már kinőttem, hogy oda járjak, de 16 évesen még okés volt. Vannak fiatalok is, mivel Aszódon két gimnázium is van és rengetegen járnak oda a környékről is. Én ott nőttem fel és imádtam, még mindig szeretek hazajárni, de már Pesten élek inkább életvitelszerűen.
2017. máj. 16. 22:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. máj. 17. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!