Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 12 éves vagyok évzáróra mien...

12 éves vagyok évzáróra mien frizurát csináljak? A töbi lent

Figyelt kérdés
Na szóval az a lényeg hogy ne legyen kienegdve a hajam mert akkor megdöglök, viszont van egy gondom hogy elállnkak a füleim.Linket vaggy videót lécci..előre is köszyy
2010. jún. 16. 14:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

sztem nem kell frizurát csinálni évzáróra.

összefogod és kész...

2010. jún. 16. 14:49
 2/12 anonim válasza:
pár szálat fogj fel
2010. jún. 16. 14:54
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat csak vaalmi szépre gondoltam de azért kszi
2010. jún. 16. 14:56
 4/12 anonim ***** válasza:

nem értem,mért kell leszólni....

csinálj két laza coffot,és az eltakarja :)(valahogy így: [link] )

én ilyen melegben is kiengedem,egyszerűen nem bírom összefogni :)

2010. jún. 16. 15:00
 5/12 anonim ***** válasza:
53%
Évzáróra elég ha gumival öszefogod. Amúgy ha tényleg jól akarsz kinézni akkor pedig lehet parkettaformában befonni, ez tartós is és szép is. Holnapi évzáróra az öcsémnek megcsinálom, neki nagyon jól áll a parketta fonás.
2010. jún. 16. 18:39
 6/12 anonim ***** válasza:

utolsó:öcsédnek befonod a haját?xDD szegény srác...

12 évesen évzáróra nem kell semmi különleges frizura, majd 8. után ballagásra:) simán kösd fel 2 copfba.

2010. jún. 16. 19:03
 7/12 anonim ***** válasza:
hát nem értem minek kell frizura évzáróra:) simán fogd össze aztán kész. vagy hagyj elöl pár tincset ami lazán lóg
2010. jún. 16. 19:19
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek..Atz télleg furcsa hogy az öcsédnek befonod a haját...de azért köszii..
2010. jún. 17. 08:43
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem holnap lesz a 8. os ballagásom:(

Sajnálom az Osztályom

Sztem ne törődj a hajaddal xD kösd össze ! ennyi...

Én viszont megcsináltatom fodrásszal:D

2010. jún. 17. 16:30
 10/12 anonim válasza:

Nem értem én sem,minek kell leszólni.Szerencsétlen csak azt kérdezte,hogy mit csináljon a hajával,ti meg rögtön bekapjátok!Egyes embereket annyira nem értek meg...

Amúgy szerintem nem érdemes arra a háromnegyed órára csinálni bármit is a hajaddal,de én a ballgásokra (nem mindegyikre) úgy szoktam csinálni,hogy a fejem tetején kicsit feltupírozom,alul a fülem alatt össze kötöm vékony gumival,utána meg amit lent összefogtam,abból pár tincset begöndörítek.A mostani évnyitóra megcsinálhatod:DD

2011. aug. 30. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!