Lehet már farmershortot hordani?
Előző, mert nagy valószínűséggel ős is lány, ezért más lányokhoz hasonlítja magát. Ha fiú lenne, nyilván a fiúkhoz kötné.
Fck logic.
Mivel a short nem csak női viselet ezért logikáztam ki ilyen fck-úl!
Hogy a te alja szóhasználatoddal éljek.
Ha rendesen értelmeznéd, amit írtam, ahelyett, hogy
a saját sértettséged beszélne belőled, rájönnél, hogy én is arra utaltam, amire te. És úgy látszik, azt sem érted, mit jelent a kifejezés.
Fck logic=cssszük meg a logikát. Szarkasztikus kifejezés arra, hogy megkérdezted, miért a lányokhoz köti, ahelyett, hogy kilogikáztad volna, hogy azért, mert ő is lány, nem azért, mert azt gondolja, hogy a fiúk nem hordhatnak sortot. Ez valószínűleg eszébe sem jutott. Szóval nem "ellened" írta.
Nem hiszem el, hogy így a szádba kellett rágni.
Igen? Én arra utaltam hogy a férfiakhoz is szólhatott volna a kérdés tehát te pont nem arra utaltál amire én.
Amúgy meg mi az hogy a férfiak NEM HORDHATNAK shortot??
Ezt tiltja a törvény? Én is hordok mert nem rohadok 30 fok melegbe angolszász viseletbe.
Az idegen szavak magyarázatát köszönöm szépen, de én annak a híve vagyok hogy magyar ember magyarúl írjon, beszéljen annak ellenére hogy kényelvű ország vagyunk a tízen, huszonéveseknek köszönhetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!