Lehet már farmershortot hordani?
Figyelt kérdés
Még nem sok lányon látok, várjak még vele én is?2018. máj. 30. 18:07
2/15 anonim válasza:
Miért ne lehetne? A saját döntésed. Nyári meleg már van, ha ezt kérdezed, bár gondolom, te is érzed. Régesrég a lehető leglengébben öltözködöm. Farmersortom mondjuk nincs, az meleg lenne :)
3/15 anonim válasza:
Nem az évszaknak, hanem az időjárásnak megfelelő ruházatot hordunk ;) Ha decemberben 20 fok lenne, akkor se vennék bundás csizmát
4/15 anonim válasza:
Ugye mond, hogy csak 10 éves kisgyerek vagy!
Szólj anyucinak, és kérdezd meg, hogy 27-30 fokban milyen ruhát célszerű hordani.
5/15 anonim válasza:
Miért, te nem az időjáráshoz viszonyítasz, hanem a többi lányhoz?!
6/15 anonim válasza:
Öreg vagyok mint az országút de még mindig megkérdezem néha anyámat hogy mit vegyek fel. ;) abból leveszek egy réteget és azt veszem fel
7/15 anonim válasza:
Mi az hogy lehet-e? Nem tudom értelmezni ezt. Az időjárásnak megfelelően öltözünk. És 30 fok van. Szóval...:D
9/15 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Senki nem határozza meg, hogy mikor lehet és mikor nem, akkor hordod, amikor akarod.
10/15 anonim válasza:
Miért a lányokhoz kötöd?
Férfiaknak nem lehet melegük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!