Realos kérdése:
Ha egy ff- nek kompresszios harisnyát kell hordani. Nyáron . Hogy oldja meg? Hosszunadrág alatt biztos nagyon meleg! Valami praktius tanács?
Figyelt kérdés
2018. máj. 30. 06:29
1/14 anonim válasza:
Amúgy is nagyon meleg lesz rövid nadrággal a 35 fokban. De sajnos ez van. Miért kell takargatni?
2/14 A kérdező kommentje:
Mert sok ember előitélettel néz. Nem tudja.hogy orvosi javaslatra viseli valaki
2018. máj. 30. 09:44
3/14 anonim válasza:
Rövidnadrággal bátran hordja, nem nagy ügy. Hülyékkel nem kell foglalkozni.
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönőm a.segitséget. megfontolom a dolgot
2018. máj. 30. 10:11
5/14 anonim válasza:
De ne foglalkozz másokkal. Ki nem szarja le őket. De hidd el senki nem fog emiatt lenézni vagy megszólni. Aki igen azt ki kell röhögni. (első voltam)
6/14 anonim válasza:
Miért, szerinted az emberek azt gondolják, szórakozasból hordod? Nyilván nyomós okod van rá.
7/14 A kérdező kommentje:
Sajnos igen.meg nem is kényelmes
2018. máj. 30. 11:48
8/14 anonim válasza:
Én rövidnadrággal hordom, úgy sem jobb, de engem baromira nem érdekel más véleménye. Annak is örülök hogy magamon eltudom viselni, mert sajnos muszáj. Télen viszont örülök hogy viselhetem mert elég fázós a lábam, és résben emiatt is kell hordanom hogy ne hűljön le annyira a lábam mert ettől lettem ízületes, és a viszér kialakulásom is részben emiatt van.
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatás kedves utolso! Holnap eröt veszek magamon és felveszem rövidnadrággal lesz ami lesz. Amit nekem irt fel az orvos 40den elég nöiharisnya hatásu..
2018. jún. 1. 06:31
10/14 anonim válasza:
6_os!
Szerinted a csajok miért hordják?
Kérdező!
Ebből ne csinálj ügyet, legalább új divatot teremtesz mert az összes fhaszi tök egyforma , inkább ezen kéne csámcsogni!
Amúgy a pitcsák is így csináltak divatot a tőlünk ellopott ruhákból amiket görcsölés nélkül mertek viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!