Miért lett divat mostanában egy szép mini ruhát futó vagy egyéb sport cipővel hordani?
Ez nem divat. Egyesek nem tudnak öltözködni és azt hiszik, hogy amit az "divat"diktátorok mondanak az a jó.
Undorító a kettőt ötvözni.
Akkor vegyen fel lapos szandált, vagy papucsot, vagy balerina cipőt.
Ez olyan, mint amikor Pesten láttam egy szép fekete ruhába öltözött nőt gumicsizmával. :O
Nekem is fura volt látni, de már megszoktam.
Valahol meg is értem, hogy az emberek szeretnének elegánsak lenni és nem megsülni, viszont nem akarják a lábukat tönkretenni magassarkúban, balerinában és inkább egy olyan cipőt vesznek fel, ami védi a lábboltozatot és lehet benne sokat sétálni, táncolni is.
#1, az hogy undorító, nem igaz, mindössze annyi a helyzet, hogy neked nem tetszik. Tanuld hogyan kell érett módon véleményt nyilvánítani. Mivel mindenkinek más tetszik, ezért az ember saját véleménye nem tény értékű. Elég ostoba dolog azt gondolni, hogy ami neked nem tetszik, az undorító. Mert másnak meg tetszik.
Elég sz*r lenne, ha mindenkinek ugyanaz tetszene. Mindenki ugyanúgy nézne ki, és nem lennének egyedi ízlésvilágok.
+ az, hogy valaki nem úgy öltözködik, ahogy neked tetszik, még nem jelenti azt, hogy nem tud öltözködni.
A fenti kijelentésedből lesüt, hogy te is "divatdiktátornak" gondolod magad. Pedig nyilván messze vagy ettől.
Én csak kiváncsi voltam erre, mert manapság sok lányt látok így ami szokatlan volt számomra. Mármint a sportos és a csinos ötvözése.
De engem nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!