Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon pici cicire milyen...

Nagyon pici cicire milyen bikinit vegyek?

Figyelt kérdés

Soványka lány vagyok,keskenyek a vállaim. 75/A-s szivacsos melltartót hordok,viszont az is csak új korában felel meg,mert hónapokkal később,mikor kicsit megnyúlik,szintén eláll tőlem. Nézegettem idén már bikiniket h&mben,de ami tetszik,az 75/A-ban nem jó,mert nincs elég cicim hozzá,a kisebb méret pedig szorítja a hátamat már.. Amiben nincs szivacs,abban meg tiszta deszka vagyok.

Valakinek van tanácsa,aki hasonló cipőben jár, hogy milyen fazon között lenne érdemes nézelődni? Nagyon szégyellem,hogy 18 éves létemre még mindig ilyen kislányos alakom van.

2018. máj. 29. 20:46
1 2
 11/13 TappancsMancs ***** válasza:
0%
pici cici bikinit
2018. máj. 31. 20:20
 12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szép bikinid van,utolsó előttti. Hol vetted? :)
2018. jún. 3. 13:06
 13/13 anonim válasza:

Sziasztok. Én is most nézegetek bikiniket. Nem elég, hogy betegség miatt lefogytam 80C-ről 75A-ra, még az új barátom el is hívott egy közös nyaralásra (rettegek, hogy így meglát) és még bikinit sem találok nekem valót! Én most az Asia Centerben nézelődtem, vásárolt már onnan vki?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2018. jún. 9. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!