Nagyon pici cicire milyen bikinit vegyek?
Soványka lány vagyok,keskenyek a vállaim. 75/A-s szivacsos melltartót hordok,viszont az is csak új korában felel meg,mert hónapokkal később,mikor kicsit megnyúlik,szintén eláll tőlem. Nézegettem idén már bikiniket h&mben,de ami tetszik,az 75/A-ban nem jó,mert nincs elég cicim hozzá,a kisebb méret pedig szorítja a hátamat már.. Amiben nincs szivacs,abban meg tiszta deszka vagyok.
Valakinek van tanácsa,aki hasonló cipőben jár, hogy milyen fazon között lenne érdemes nézelődni? Nagyon szégyellem,hogy 18 éves létemre még mindig ilyen kislányos alakom van.
A háromszög fazonú, nyakban és háton kötős nem tetszik? Szerintem az a fazon erősíti a melleket. Én C kosaras vagyok, és ha felpróbálok egy háromszög fazonút, tejcsárdának nézek ki, ebből gondolom, hogy A kosaras mellekből normál méretet csinálna.
Egyébként decathlonban vannak még jó melltartófelsők kis mellre:
Ez pl. ha jól látom, szivacsbetétes is.
Drága: Te vagy az, akinek igazán nem kéne Filó zi ezen akérdésen, mert rajtad bármilyen bikini jól mutat.
Én a 70/F-és méretem el már kevésbé mondhatom ezt. Irigy vagyok a kisebb mellű és vékony lányokra, mert nekik tényleg bármi jól áll, nekem meg úgy kell vadászni, hogy egyáltalán legyen valami a méretemben.
Háromszög alakú megkötős. És ne szégyelld, ha egyszer ekkorát adott a természet, akkor ekkora.
+ melltartó tanács: vegyél 70-es körméretűt és használj hozzá ilyen bővítő részt, aztán ha kicsit megnyúlik, jó lesz magában is.
Nekem a háromszög kizáró volt, mert 2. alkalom után a vízben nyúlt annyit, hogy már ne álljonrajtam sehogy :D
Nekem most ilyen van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!