Szerintetek felvehetek bikinit? Nem gáz?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér, egy kicsit nagy a hasam, de a fiúm nagyon szeretné, ha levetkőzném az önbizalomhiányomat és bikiniben mennék vele strandra.
Mivel nincs modellalkatom, ezért mindig egybe részeseket hordtam, de mindig is vágytam bikinire, de szerintem azt csak a vékony lányok vehetnek fel.... Bár láttam bár olyan nőket is bikiniben, akik kétszer akkorák voltak nálam....
Szerintetek gáz?
2018. ápr. 28. 21:11
2/9 anonim válasza:
Az egyberészes a gáz inkább, főleg 50 év alatt. És nagy tévedés hogy abban soványabbnak látszol
4/9 anonim válasza:
Sosem értettem, miért jó a legcsúnyább testrészt jól kihangsúlyozni. Ha nagy a bendő, akkor azt direkt kilógatod, hadd legyen még feltűnőbb? Miért nem a szép részeket emeled ki a testeden, miért az egyetlen csúnyára tereled a figyelmet?
5/9 anonim válasza:
Az egyberészesben pont hogy bálna hatádt kelt egy gömbölyebb alkat. Simám felveheted a kérésest, abbol is vannak fazonok. Keress vmi átlagos fekete szinüt és ne foglalkozz semmivel, a pasid imád igy ahogy vagy, ez a lényeg.
6/9 anonim válasza:
Egyrészesben se látszik senki vékonyabbnak, nyakig a vízben meg tökmindegy.
7/9 anonim válasza:
Vegyél egy magasderekú fazont, ha a hasadban bizonytalan vagy. Egyébként 99% biztos vagyok benne, hogy teljesen rendben nézel ki, csak mostanában kicsit sokat voltál instagramon.:)
9/9 anonim válasza:
ha jo a segged vedd fel , ha nem akkor ne, azt hiszed erdekel valakit az a kid has ha jo nagy formas melled van meg segged? Max az ilyen streber senkiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!