Szerintetek felvehetek tangás bikinit a Széchenyi fürdőben?
Persze, nem tiltja semmi, talán csak a jó ízlés. :-/
Elég közönséges szerintem alapból, pláne, hogy ilyen fiatal vagy, nem hiszem, hogy olyan fazon a legjobb választás.
A formás fenéken mutat jól, de szerintem akkor is csak fehérneműként, nem bikiniként.
N
Szabadni szabad, csak nem érdemes.
Nők többsége szerint ízléstelen, egyesek a korod miatt fogják elítélni.
A férfiak meg bámulni fogják a feneked. Ez amúgy csak elmeletben hangzik hízelgően, ezeknek a férfiaknak a 70%-a mind öreg, kövér, szőrös vagy beteg hajlamú...
A Széchenyibe sok külföldi jár. Nem annyira ízlés a meghatározó.
Én támogatom, mert imádom a tangát rajtatok. Ne rejtsd el amit formás rajtad.
Sztem oda pont nem illik. Fel nem vennem , pedig jó az alakom eléggé. De oda nem, én strandra inkább vagy tengerpartra stb..
22N
Ott sok a meleg ugy Tudom tehat naluk lesz sikered,amugy mas furdozokre legyel tekintettel mert nem kivancsiak a kopasz fenekedre!
Amugy izlestelen ,alpari, tiszteletlen es kozonseges!
Remélem sok "értelmes" választ kaptál. Sem a melegeket, sem a gyerekeket nem fogja érdekelni a popsid. A többiek megnéznek/nem néznek/ kritizálnak, irigykednek. A többséget nem is érdekli mert annyira elfogadott viselet mindenhol Európában.
A bejáratnál egyébként kint van, hogy csak bikini, úszódresz, úszónadrág az engedélyezett, burkini és utcai kosoras gatya tilos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!