Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fel vegyem utcára ezt a...

Fel vegyem utcára ezt a nadrágot, vagy nagyon ki van belőle a fenekem? Gáz?

Figyelt kérdés

[link]

Próbálás nélkül vettem meg, nem láttam, hogy ilyen.

2018. máj. 27. 23:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
79%

“holott a kérdésnek köze sincs az alakjáról való véleménykéréshez“- muhhahhahhaaaa... xD

A “kérdés” lefordítva konkrétan ez: “Ugye, hogy milyen jó a s3ggem, mondjátok, hogy jó a s3ggem és nyáladzzatok léccikeh, köszcsikeh!”

Bocs, nekem is van ilyen nadrágom (bár én inkább farmerbugyinak hívom), és teljes mértékben tisztában vagyok vele, hogy kint van a fél hátsóm. Szíve joga utcára hordani (én csak otthon veszem fel), de nekem ne mondja már senki, hogy nincs otthon tükör, és feltétlenül szükséges egy idegbecsípődött csípőprotézises gerincbeteget megszégyenítő s3ggkitolással mutogatnia, hogy megtudja, h kilóg a valaga... legtöbbször ezért oltják itt az ilyen kisphicsákat, mert még annyi sincs bennük, hogy leírják/felvállalják a “kérdés” kiírásának valódi okát.

Jah, és hogy válaszoljak is; igen kérdező, neked is jó s3gged van, de ezt nagyon jól tudod. Szhivcsykeh <333 (vagy mi, nem beszélek r.i.bancul)

2018. máj. 28. 07:13
 22/28 anonim válasza:
64%

Nő vagyok, a feneked tényleg kicsit lapos, de narancsbőrmentes, izmos és barna, abszolút mutogatnivaló. Nem mindenkinek tetszik a nagy segg.

A kérdés tényleg magamutogatásról szól, de ezzel semmi gond nincs.

A nadrág fesztiválra, bulira jó valami világosabb/színesebb darabbal. Ezzel a feketével úgy néz ki, mint egy pelenka.

2018. máj. 28. 07:21
 23/28 anonim ***** válasza:
23%
Hagyjátok már ezt az álszenteskedést... Uramisten.. Hány olyan lánytársunk van, aki p*csamutogató nadrágot hord és nem kellene, mert nincs önkritikája, és előszeretettel mutogatja a térdig narancsbőrös lábát, plöttyedt valagát? XD És akkor a kérdező meg legyen a ribi. Szánalmas egy társaság ez :D :D :D
2018. máj. 28. 10:00
 24/28 anonim ***** válasza:
90%
Ezért nem veszek én sehol rövidgatyát, mert mindegyik ilyen valagmutogatós. :D Elhiszem, hogy nyáron 40 fok van, de eskü végignéztem már vagy 10 üzletet, mégse találtam olyat, ami fenékaljnál kicsit tovább is érne...
2018. máj. 28. 13:16
 25/28 anonim ***** válasza:
82%

Ne gáz, csak elégg pitsás.

De ha nem zavar, hogy mindenki leszpatna, akkor vedd fel.

2018. máj. 28. 13:53
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ki van belőle a feneked. Gáz.
2018. máj. 28. 16:07
 27/28 Reniiike válasza:
Ha jól esik, ha mindenki megnéz, és nem zavar, hogy konkrétan látszik fél s*gged akkor nyugodtan.:)
2018. máj. 29. 15:35
 28/28 A kérdező kommentje:

# 26

Nem tudom, hogy egy rövidnadrágtól hogy jutottunk el az orális szexig, valószínűleg családban látott minta lehet az oka.

# 29

Pumpáld anyádat.

2018. jún. 11. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!