Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fel vegyem utcára ezt a...

Fel vegyem utcára ezt a nadrágot, vagy nagyon ki van belőle a fenekem? Gáz?

Figyelt kérdés

[link]

Próbálás nélkül vettem meg, nem láttam, hogy ilyen.

2018. máj. 27. 23:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
99%
Én ilyet max. strandra vennék fel, utcára nem, de te tudod.
2018. máj. 27. 23:38
 12/28 anonim ***** válasza:
86%
Gondolom a felsődet sem próbáltad fel a boltban, mert az meg csipkés átlátszó... :))
2018. máj. 27. 23:39
 13/28 A kérdező kommentje:

Akkor elteszem strandos időkre, vagy majd a júliusi 50 fokokra alkalmanként.

Bár egy bikini többet mutat a strandon, de mindegy..

Köszönöm azt a 2-3 értelmes választ.

2018. máj. 27. 23:40
 14/28 anonim ***** válasza:
59%
Én nő vagyok, és nekem is van ilyesmi nadrágom. Nyáron szoktam hordani a Balatonra (nemcsak a strandra, lángosozni, vagy a szálloda és a strand között járkálni), vagy 40 fokban, a barátommal esti sétákhoz.
2018. máj. 27. 23:47
 15/28 anonim ***** válasza:
69%

Sokaknak ilyen a munkaruhàjuk...

Innentőo rajtad áll

2018. máj. 27. 23:50
 16/28 anonim ***** válasza:
85%

Nyugodtan felveheted az utcára, olyan ribis mint te vagy és legalább olyan közönséges (az előbbi megnyilvánulásof után).

Egyébként a kérdésnek semmi köze a nadrághoz. A fenekedet akarod mutogatni. Megnéztem, fantasztikusan szép és formás.

Azért egy ilyen szép és csinos nőnek legyen már tartása és ne légy közönséges. Nem kell mindenkivel bunyózni aki beszól neked.

2018. máj. 27. 23:55
 17/28 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem csak télen hordd
2018. máj. 28. 01:11
 18/28 anonim ***** válasza:
24%

Azért kicsit visszább lehetne venni, írta, hogy próbálás nélkül vette meg. Pár ember meg úgy minősíti a lányt, mintha egész nap ilyenekben riszálná az utcán. Ráadásul a véleményeket is megfogadta.

Az, hogy visszaszól azoknak a személyeskedő válaszolóknak, akik elkezdik oltogatni (holott a kérdésnek köze sincs az alakjáról való véleménykéréshez), szerintem csak talpraesettségre utal, pont nem könnyűvérűségre.

Van olyan érzésem, hogy bőven lehetne mit finnyázni a beszólogató férfiak/nők testén is.

2018. máj. 28. 01:28
 19/28 anonim ***** válasza:
13%

a bunkó válaszolónak:

még ha 95 diplomája is lenne anyádnak ahhoz mégis kevés volt hogy néha lehúzzon egy maflást a picifiának/lányának...

kérdezőnek:

értem a kérdést abszolút de nekem nem ízlésem ez a naci ezért nem mondom hogy jól áll..konzervatív vagyok.. micsinyájjunk'?

jól látod h kicsit fura...am asszem visszaviheted nekim

2018. máj. 28. 01:47
 20/28 anonim válasza:
63%

Sajnos én is próba nélkül vettem meg mostanában egy nadrágot, csak 2-3 mérettel volt kisebb és én is hasonló látványt nyújtottam, mint te ,csak a fenekem nem volt kint.

22/F

2018. máj. 28. 05:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!