Temetésre 2 éves kislányra milyen ruhát adjak?
Figyelt kérdés
2018. máj. 26. 23:15
1/13 anonim válasza:
Én inkább csak úgy otthon hagynám
3/13 anonim válasza:
2 éves gyereket nem szokás temetésre vinni. Babysitter vagy valami barát vigyázzon rá ha már muszáj elmenni.
4/13 anonim válasza:
Azt amit egyébként is viselni szokott otthon. Ugyanis nem vinném el. Gyermekpszichológus válogatja, de a legalsó korhatár minimum 3 év. De inkább hetet mondanak.
Részvétem egyébként!
5/13 anonim válasza:
Nem szoktak és nem is kell temetésre vinni egy 2 éves kislányt!
6/13 A kérdező kommentje:
#2 Miért ne vihetném? Testvére..
2018. máj. 27. 10:48
7/13 anonim válasza:
Hagyd a sok idióta kötekedőt.
Fekete ruhában vidd, és ALAP lenne, hogy a testvére, apja-anyja temetésére elvinném.
8/13 anonim válasza:
Eszembe se jutna elvinni. Aztán lehetne neki magyarázni hogy miért tettek rá földet. De ízlések és pofonok.
Feketében vagy ha olyan nem létezik gyereknek, akkor sötétkék ruhába.
9/13 anonim válasza:
Azért nem vinném, mert 2 évesen még úgy sem fogná fel, hogy mi zajlik ott. Arról nem is beszélve, hogy se a ravatalozásnál, se a sírig elmenésnél, és az utána történő eseményeknél nem várható el, hogy végig csendben, szomorúan viselkedjen. Arról nem is beszélve, hogy jobban megijed majd, ha a sok síró felnőtt embert látja maga körül. 2 éves gyerek nem való temetésre, még akkor sem ha az a szülei, testvére temetése lenne.
10/13 anonim válasza:
Azért mert nem fogja fel, emlékezni sem fog rá, viszont a család többi részére, kiváltképp nektek sokkal nehezebb lesz így egy rendben gyászszertartás alatt elbucsuzni, ha a kicsit ott fog virgonckodni, meg unatkozni.. engem 4-5 évesen vittek el nagyszülő temetésére, unatkoztam beszélgettem, el kelett menni a temetőben sétálni velem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!