Egy ilyesmi csizmát felvehetnék temetésre egy fekete nadrággal?
A fehér pulcsi felejtős, a csizmaval semmi gond nincs. Ne feher pulcsi legyen rajtad, kiveve ha semennyire nem latszik ki a kabat alol, úgy be lesz gombolva.
Nem fekete a csizma, de sötét a színe, szóval oké. Gondolom nem saját hozzátartozó temetési mert akkor elvarhato a tetőtől talpig fekete.
Milyen nadrággal?
Mert az ilyen csizmát nagyon szűkkel lehet csak felvenni.
Szerintem cicanadrágban nem illik temetésre menni.
Meg a combcsizma sem igazán oda való. Bár nem tudom, hogy meddig ér.
De ha elég hosszú a kabátod és nem látszik, hogy cicanadrágban vagy, és a fehér pulcsi sem látszik ki egyáltalán, akkor jó.
Párom nagymamáját temetik.
A pulcsi nem fog kilátszódni, de sajnos semmi alkalomhoz illő ruhám nincs.
A nadrág viszont, ilyen vastag anyagból van magasított derekú, nem kimondottan cicanadrág de hasonló.
Plusz: 2990-3990 Ft egy basic pulcsi a h&m ben. Semmi extra de legalább nem fehérben vagy.
Mindenkinek nagyon kellemetlen lenne ha elovillanna az a fehér pulcsi. Főleg hogy leendő anyós édesanyjárol van szó....megéri a békességet egy olcsó sötét színű pulcsi nem?
Rendben, igazatok van. Beszerzek egy sötét pulcsit.
A kabátom színe viszont világos bézs színű. Az is probléma?
A pulcsi tök mindegy, úgysem látszik.
De egy ilyen világos kabát, nagyon fog rikítani.
Szerintem nem illik.
Nem tudsz valakitől kérni? Anyukád? Tesó? Barátnő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!