Nem bunkóság ilyen öltözékben menni temetésre?
Attól függ, hogy mennyire közeli hozzátartozód az elhunyt. A távolabbi rokonnál, ismerősnél elég a fekete farmer és és a meglévő szürkés-zöldes kabátod. Cicanadrágot ne vegyél fel temetésre!
Ha nagyon kőzeli, akkor próbálj kölcsönkérni fekete holmit erre az alkalomra.
Nekem nincs fekete kabátom, tavaly temettük Anyukámat, khaki zöld kabátban voltam. Felőlem a többiek napsárgában is lehettek volna, kisebb gondom is nagyobb volt annál, hogy ki milyen ruhában jött. Arcokra alig emlékszem, nem volt még divatbemutató is.
Örültem, hogy nem ájultam el, nemhogy még shoppingoltam volna.
Sajnos én már voltam jó néhány temetésen, így van tapasztalatom, hogy ki mit szokott felvenni. Téli időben nem számít, hogy miben mész. Mármint úgy értem, hogy nem mindenkinek van fekete kabátja. Van akinek kék, van akinek barna stb. Ha a nadrágod nem ilyen szaggatott farmer, az teljesen jó. A kabát meg mind1, olyan van, amilyen, hideg van, ha nincs más, akkor jó az. Viszont ha közeli hozzátartozó, akkor szerezz be egy fekete kabátot.
Volt idő, amikor nekem sem volt kimondottan temetésre való ruhám, de bevásároltam, mert sajnos évente 2 alkalommal tuti kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!