Eskuvore sotet szurke farmer, ing, nyakkendo ferfinak bunkosag? Vagy nem illik?
Figyelt kérdés
Szerintem semmi gaz nincs benne, viszont itt az oldalon sokak velemenye alapjan azt latom, hogy semmikep sem jo a farmer!2017. ápr. 6. 23:09
1/7 anonim válasza:
farmert semilyen színben nem veszünk fel esküvőre.
aki nem szereti az öltönynadrágot annak ott vannak azok a halvány krèmszínű csinosabb nadrágok ...az mehet nyugodtan
3/7 Blondie.W válasza:
Szerintem nem bunkó dolog, mára már lazult az "esküvői divat". Kivéve ha te házasodsz, mert akkor gáz.
4/7 anonim válasza:
Lehet, hogy lazult a divat, de én is voltam olyan esküvőn, ahol egy-két ember laza volt és farmerban jött sötét ingben, elég furán néztek ki és nem is érezték jól magukat. Még ha esetleg farmernadrágot is húzol, világos ing, zakó kell hozzá.
5/7 anonim válasza:
Hát esküvő és esküvő között is van különbség :), van ahol belefér, van ahol nem. Illetve az se mindegy hogy hány éves vagy. Bunkóságnak azért nem mondanám.
6/7 anonim válasza:
4: vidéki esküvőn minden második pasin rövidujjú ing van, akkor miről is beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!