Illik farmer shortban és blúzban menni munkahelyre?
Figyelt kérdés
A rövidnadrág mindent takarna és kánikulában gondoltam.
Frissdiplomás szerűség és fogjuk rá középvezető pozíció.
Nekem gyanús hogy nem kéne felvenni, de hátha. :)
Nincs dresskód, farmerban járnak a munkatársak.
2016. dec. 27. 19:46
1/7 anonim válasza:
Nagyon aktuális kérdés. Középvezetői szinten szerintem nem illik.
2/7 anonim válasza:
Semmiképp nem vennék fel munkahelyre sortot, neked se javasolnám. Oké, hogy nincs dresscode, meg farmert hordanak, de azért a sort nem oda való, pláne egy középvezető-szerű pozícióba.
Egyébként hogy jutott eszedbe december végén,hogy mit veszel fel majd a nyáron :D?
3/7 anonim válasza:
Középvezetői poszton már nem tenném. Fiatal gyakornoknak -- ha nem akar a cégnél maradni, vagy pont az öltözékével akar érvényesülni -- elmegy.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, valahogy én is így gondoltam
2016. dec. 27. 20:49
5/7 anonim válasza:
Nem, de gondolom te tetted fel az előző hasonló kérdésedet is. Mielőtt még másik kérdést is feltennél, nem, nem illik platformcipőt és neccharisnyát sem felvenni komolyabb munkahelyekre. :)
6/7 anonim válasza:
Hát nincs mese, akkor marad a miniszoknya trikóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!