Miért jó egyeseknek, ha beszólnak az öltözékem miatt?
Szeretek szűk nadrágokat hordani, nem vagyok kamasz, közelítek a 30-hoz, úgy öltözök, ahogy jól érzem magam, de ha városba járok, elég bunkón beszólnak, csajként kezelnek.
Ez többnyire akkor van, ha 2-en vagy többen vannak.
Miért nem mindegy nekik, hogy ki hogy öltözik?
Más hogy kezeli ezeket?
Mert bunkók és nyomik, sajnos sok van belőlük. Sok hülye, aki általánosa sincs, vagy csak az van, normális szókincse sincs, csak pár buta degenerált szavakkal kommunikál(bzii,köcsög,eridjémá,óge*i,kajakra) ezeknek ez a hivatásuk.
Nekem is néha beszólnak hogy csirkelábú, cicafiú, de nem foglalkozok velük, te se foglalkozz, nem nagyon fognak megváltozni.
Számomra eddig nem derült ki hogy milyen nemű vagy.
Ha férfi vagy, akkor szekálásból csinálják. A szekálás, kiközösítés gyökere evolúciós, a törzs fennmaradását szolgálta, hogy kiszórják így a gyenge egyedeket. Ma már nincs sok "haszna", mert civilizációban élünk, ettől függetlenül a szekálásra való hajlam megmaradt, mert az evolúció lassú.
Két dolgot tudsz csinálni:
1. Máshogy öltözködsz.
2. Nem foglalkozol a beszólásokkal, tisztázod magadban, hogy nem a személyednek szól a beszólás, csupán egy ősember korból fentmaradt szekálási inger miatt szólnak be.
Köszi a választ, bocs ha nem egyértelmű, hogy férfi vagyok, egyesek "csajként kezelnek"-akart lenni a célzás :) Egyébként érdekes, hogy az ezek az emberek milyen kis dolgokból is homoszexuálisnak tudnak bárkit gondolni, néha le is melegeznek, de nem kell ahhoz az öltözet, íme egy pl:
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..
Nekem sokszor beszólnak ilyenek miatt, legfőképpen a legnépesebb etnikumhoz tartozók és/vagy iszonyat prolinak látszó emberek. Nem is értem amúgy, fekete szövetnadrág felhajtva + fekete zokni (még csak nem is valami furább), meg szövetkabát, aztán már búzi(hú de trágár, át kellett, hogy írjam) vagyok :D
De igazából nem érdekel, inkább elismerésnek veszem, hogy ennyire eltér az öltözködésem valami proliétól. Meg az amúgy sem lehet túl kultúrált ember, aki beszól a másiknak az öltözéke miatt. A legtöbben akik beszólnak, melegítőt viselnek, szóval inkább őket tekintem szánalmasnak.
#5 így van, nem vmi intelligens emberek ők, nem is jól öltözöttek, vagy csak produkálni akarja magát a haverjai előtt, ő lesz szánalmas.
De mégis eltudják rontani az ember kedvét, ami nem kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!