Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egyeseknek ma ilyen jó idő van?

Egyeseknek ma ilyen jó idő van?

Figyelt kérdés
Az előbb láttam munkába menet egy gimnazista korú lányt a buszmegállóban mezítlábra húzott szandálban. Oké voltak már idén jobb idők, de könyörgöm, ma 10 fok sincs. Ha egyszer előkerül a szandál, a többi nap már nem is kell figyelni az időjárást? A szülők is jobban figyelhetnének, mert felnőtt emberek sem járnak még így. Engem speciel kirázott a hideg. Más is így gondolja, vagy lehurrogtok, hogy magammal foglalkozzak? (26/N)

2017. márc. 14. 08:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%

1. Egy "gimnazista korú" lány öltözködés terén nem hallgat a szülökre!

2. A kamaszok mindig jobban szeretnek feltünösködni, és az természetes, hogy nem úgy ja´rnak, ahogy a "felnött" emberek!

3. Ha ö nem fázik, akkor semmi gond, ha meg igen, akkor holnap máshogy öltözik.

4. Neked meg tényleg nincs semmi közöd hozzá, neked nem kell így öltözni!

2017. márc. 14. 08:50
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
Tehát ha te fázol, más is öltözzön fel. 26 évesen már lehetnél annyira érett hogy tudd, ne szólj bele más dolgába, és ne helyette éld az életét.
2017. márc. 14. 09:22
 3/14 anonim ***** válasza:
48%

Igen, vannak ilyenek, ahogy megjelenik az első napsugár, már dobják le a ruhákat. Közben még egyáltalán nincs meleg :)

Kíváncsi vagyok, az ilyenek mit hordanak 30 fokban :D

Én mindig röhögök rajtuk magamban, mert látszik, hogy megfagynak :D

2017. márc. 14. 09:23
 4/14 anonim ***** válasza:
95%
Van egy távoli ismerősöm, aki olyannyira nem fázós, hogy mindig kirívóan kevés rajta a ruha. Neki ez a mostani (na jó, talán nem a ma reggeli, de a 10 fok ami nap közben van) már póló/rövidnadrág idő, és nem azért mert téved.
2017. márc. 14. 11:10
 5/14 anonim ***** válasza:
20%

Latom neked is furak ezek az emberek kerdezo!

Nekem a meztelen bokas nok ferfiak erdekesek mert mar februarba elkezdtek ezt a marhasagot csak azert hogy majmoljak egymast a hulye divat miatt En meg azt sem tudom mit vegyek magamra a hidegtol.

2017. márc. 14. 13:20
 6/14 anonim ***** válasza:
89%

Jó, ez kicsit tényleg extrém, de ha nem fázik, hát ő dolga.

Én is lazán bőrkabátban járok már, mert nem vagyok fázós, más meg még sapka sál, nagykabát...

2017. márc. 14. 14:44
 7/14 anonim ***** válasza:
Én sem értem ezt. Ma reggel felénk 0 fok volt..Egyáltalán nincs nagy meleg még, én rendesen felöltöztem. Szerintem sem kell beleszólni más öltözködésébe, viszont ebben az esetben én nem engedtem volna el a lányomat mezítláb. Nem lenne jó, ha felfázna. Egy vékonyabb zárt cipő simán elfér még az ember lábán.
2017. márc. 14. 14:58
 8/14 anonim ***** válasza:
74%

Ha nem fázik...

De fázik.

2017. márc. 14. 17:53
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok tini de simán koromcipot hordok harisnya nélkül. Leggings van rajtam vagy más gatya de a cipőmet úgy hordom hogy zokni/harisnya nélkül.

És nem fazom.

32eves vagyok és nem érdekel más mit gondol.

2017. márc. 14. 21:42
 10/14 anonim ***** válasza:

9-es

Ha nem érdekel, hogy más mit gondol, akkor pl nagy melegben minek veszel egyáltalán ruhát? Ja, hogy mégis érdekel.

2017. márc. 14. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!