Egyeseknek ma ilyen jó idő van?
1. Egy "gimnazista korú" lány öltözködés terén nem hallgat a szülökre!
2. A kamaszok mindig jobban szeretnek feltünösködni, és az természetes, hogy nem úgy ja´rnak, ahogy a "felnött" emberek!
3. Ha ö nem fázik, akkor semmi gond, ha meg igen, akkor holnap máshogy öltözik.
4. Neked meg tényleg nincs semmi közöd hozzá, neked nem kell így öltözni!
Igen, vannak ilyenek, ahogy megjelenik az első napsugár, már dobják le a ruhákat. Közben még egyáltalán nincs meleg :)
Kíváncsi vagyok, az ilyenek mit hordanak 30 fokban :D
Én mindig röhögök rajtuk magamban, mert látszik, hogy megfagynak :D
Latom neked is furak ezek az emberek kerdezo!
Nekem a meztelen bokas nok ferfiak erdekesek mert mar februarba elkezdtek ezt a marhasagot csak azert hogy majmoljak egymast a hulye divat miatt En meg azt sem tudom mit vegyek magamra a hidegtol.
Jó, ez kicsit tényleg extrém, de ha nem fázik, hát ő dolga.
Én is lazán bőrkabátban járok már, mert nem vagyok fázós, más meg még sapka sál, nagykabát...
Én nem vagyok tini de simán koromcipot hordok harisnya nélkül. Leggings van rajtam vagy más gatya de a cipőmet úgy hordom hogy zokni/harisnya nélkül.
És nem fazom.
32eves vagyok és nem érdekel más mit gondol.
9-es
Ha nem érdekel, hogy más mit gondol, akkor pl nagy melegben minek veszel egyáltalán ruhát? Ja, hogy mégis érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!