Egyeseknek ma ilyen jó idő van?
Figyelt kérdés
Az előbb láttam munkába menet egy gimnazista korú lányt a buszmegállóban mezítlábra húzott szandálban. Oké voltak már idén jobb idők, de könyörgöm, ma 10 fok sincs. Ha egyszer előkerül a szandál, a többi nap már nem is kell figyelni az időjárást? A szülők is jobban figyelhetnének, mert felnőtt emberek sem járnak még így. Engem speciel kirázott a hideg. Más is így gondolja, vagy lehurrogtok, hogy magammal foglalkozzak? (26/N)2017. márc. 14. 08:36
11/14 A kérdező kommentje:
Látom eléggé megoszlanak a vélemények. Azért mégis csak furcsa, hogy egyedül őt láttam ma így. Nem is értem, neki nem rossz érzés, hogy mindenki más zárt cipőben van körülötte, vagy nincs zavarban, hogy feltűnést kelt?
Az meg egyértelműen látszott, hogy ő is fázik így. Tiszta fehér volt a lába és be voltak hajlítva az ujjai. Szerintem egyértelműen a szülők felelőssége, hiszen kiskorú. Az meg hülyeség, hogy a szülőnek nem lehet befolyása a kiskorú gyerekére, ez egész egyszerűen hülyeség.
2017. márc. 14. 22:48
12/14 anonim válasza:
Nekek is van olyan osztálytársam, aki úgy öltözködik,mintha már nyár lenne. Értem én, hogy szeret csinosan öltözködni, de azért az időjárás még nem elég jó az ujjatlan nyári ruhához pulóverrel. De ő tudja, én biztos nem öltöznék így,csak azért hogy a suliban jól nézzek ki. Elég közel van az iskolám a metróhoz, de én még azon az úton is fázok...
13/14 anonim válasza:
Hozzá kell tennem, hogy amúgy egy okos és értelmes lány. Nem értem, hogy ilyen dolgokban miért gondolkozik így. Mert azt nem hiszem el,hogy nem fázik abban a kis miniruhában,mikor még az utcára dem vesz ré kabátot. Én még a kabét alá is hosszú ujjút veszek kardigánmal,sállal
14/14 anonim válasza:
Hozzá kell tennem, hogy amúgy egy okos és értelmes lány. Nem értem, hogy ilyen dolgokban miért gondolkozik így. Mert azt nem hiszem el,hogy nem fázik abban a kis miniruhában,mikor még az utcára dem vesz ré kabátot. Én még a kabét alá is hosszú ujjút veszek kardigánnal,sállal. Lehet én a másik véglet vagyok most, de nem mutogatni akarom magam az utcán meg a suliban. Akkor mi értelme így öltözni, ott lesz az egész nyár ilyen ruhákra,bőven lehet majd eleget hordani azokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!