Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Alakformáló cuccok.! Mire is...

Alakformáló cuccok.! Mire is jó egyeseknek?

Figyelt kérdés

vagy akár egy melltartó, amivel a lógó melleket egekbe nyomják? aztán nekivetkőznek és a pasi csak néz, hogy térdig ér a mell vagy hasonlók...

(nem az eü problémásokra gondolok)

2012. júl. 10. 14:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek szeretnek tetszeni nem csak másoknak de maguknak is.És van hogy egy jó alakformáló body vagy bugyi csodákra képes vagy eltünteti a derékról azt a plusz két kilót amitől máris jobb az összhatás.Senki sem tökéletes de a többség arra törekszik.Ha te tökéletes vagy akkor örülj neki.Bár kétlem.Problem? ;)
2012. júl. 10. 14:17
 2/4 A kérdező kommentje:
igen, értem én... de mire jó, ha utána ott a csalódás másik részéről? nem tisztább a dolog "átvágás" nélkül?
2012. júl. 10. 14:47
 3/4 anonim válasza:
h mire jó? önmaguk becsapására:O
2012. júl. 10. 18:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Vagy pl arra jó, hogy egy érettségi találkozón, bálon, esküvőn, bárhol ahova testhez simuló cuccot szokás felvenni és fénykép is készül, szebb vonalaink legyenek.

A lógó mellről senki nem tehet. Szülés után pl megereszkedik, mert nem az izmok függvénye, mennyire erős a kötőszövet. És nem mindenkinek van több százezre mellműtétre, viszont nem szeretne hátralévő életében lógó mellel mászkálni.

Én pl kitartó munkával és odafigyeléssel súlyfelesleg nélküli, izmos, vékony, arányos és feszes lettem 2 gyermek után, de semmi mellem nincs. Pici és lógós, ez van, nem tudok mit tenni. De igénytelen és csúnya, ha egy tartás nélküli cici melltartó nélkül libeg. Tehát erre is jók ezek a cuccok egyeseknek. És ez nem eü probléma, ez is hiúság, ez is szépségre törekvés.

2012. júl. 12. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!