Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek az alakformá...

Mi a véleményetek az alakformáló fehérneműkről? Mire valók egyáltalán?

Figyelt kérdés

Most a LIDL-ben láttam alakformáló bugyit, olyan volt, hogy a dereka nagyon magas volt. csak plakáton láttam, de felkeltette az érdeklődéem, hgy ezek tényleg formálnak e vmennyire, vagy csak úgy, hogy leszorítják a hasat?

Nem kényelmetlen?

2012. máj. 13. 20:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
igen, csak arra jók hogy leszorítják, de arra tényleg. tehát ha pl egy testhez álló ruhát veszel fel segíthet, hogy nem domborodik ki annyira a pocid, popsid. Nekem csak alakformáló harisnyám van, de az működik, nem kényelmetlen, de érezni hogy "egybetartja" a dolgokat
2012. máj. 13. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Nekem van alakformáló bugyim, a hasat szépen leszorítja, de kicsit becsapásnak tartom azért nem hordom, nem akarom a pasikat becsapni vele, hogy azt hiszi hogy húú de jó alakja van aztán ha nincs rajtam akkor meg azért ott van az a poci! Meg amúgy is szerintem nem túl izgató látvány ha szexre kerülne a sor, hogy ott villogok előtte mamabugyiban :D
2012. máj. 13. 21:14
 3/6 anonim ***** válasza:
nem formásodsz tőle hanem csak formásabbnak tűnsz tőle :D ha pl egy iylet hordasz, akkor nem lesz ilyened: [link]
2012. máj. 13. 21:44
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok!

Úgy döntöttem nem igazán van szükségem rá, ez a "mamabugyis" villogás, nagyon vicces, de igen igazad van :D A páromat már a derékmelegítő is zavarta.

Igazából nekem az a baj a hasammal, hogy olyan mintha terhes lennék. Hátulról normál alkatúnak tűnök, de szemből és oldalról :S De mindig változik, hogy mennyire dudorodik.

Szóval felejtős, de köszönöm a válaszokat!! :) :)

2012. máj. 14. 16:12
 5/6 anonim ***** válasza:

A kedvencem a Okay UP alakformáló naci:

[link]

Ennyi pénzért sztem érdemes kipróbálni hogy milyen. Nadrág alá szoktam hordani.

Amúgy én nem itt vettem, hanem a piacon. :)

2012. máj. 14. 16:49
 6/6 martina_kovacs válasza:

Sziasztok!

Nekem a [link] termékei jöttek be. Próbáld ki, próbáld fel, én azt tudom tanácsolni, hogy próba nélkül ilyen terméket semmiképp sem vegyél a netről...

2014. júl. 14. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!