Miért nem törik le egyeseknek a teljesen kiszívott hamvasszőke haja?
Figyelt kérdés
Nekem 2 éve be lett festve és konkrétan úgy ahogy van, kb 3-4 hónap alatt szépen el is tűnt az egész hajam. Másoknak meg ugyanolyan szép hosszú marad...2015. dec. 6. 19:10
1/12 anonim válasza:
Fodrász csinálta?
Az sem mindegy, hogy feketét vagy közép szőkét kell világosítani.
2/12 anonim válasza:
Függ a fodrásztól, a kezdő hajszíntől, meg úgy általában a genetikai adottságoktól.
4/12 A kérdező kommentje:
Sötétszőke/világosbarna és alapvetően erősszálú. Fodrász csinálta, nem kezdő. Valószínűleg más struktúrájú a hajam akkor...
2015. dec. 6. 19:44
5/12 anonim válasza:
A legtöbb festett szőke haj csúnya, törik. Akinek nem, annak sanszos hogy hajhosszabbítása van.
6/12 anonim válasza:
Nekem festett szőke, és nem törik. Igazából azt sem értem, hogy "törik". Töredezik?
7/12 A kérdező kommentje:
#5: Nem, egyszerűen egyre rövidebb lesz, mindig letörik úgymond a vége, de az eredmény az lesz, hogy nem marad hajad. Nekem szerencsére csak a fülem vonala alatti hajak lettek befestve, így nem látszott annyira, hogy a tarkómnál kb 5 centisre kopott az azelőtt derékig érő hajam.
2015. dec. 7. 00:41
8/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a hatosnak szólt.
2015. dec. 7. 00:42
9/12 anonim válasza:
Hát, ha ilyen történne, rendesen beszarnék.
Már kb. 8 éve festem szőkére, és nem tűnt el a hossza soha. Világosító festékkel festem, nem szívom le porral.
10/12 A kérdező kommentje:
Otthon fested magadnak? Milyen festékkel és kb milyen színt érsz el vele?
2015. dec. 7. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!