Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem törik le egyeseknek...

Miért nem törik le egyeseknek a teljesen kiszívott hamvasszőke haja?

Figyelt kérdés
Nekem 2 éve be lett festve és konkrétan úgy ahogy van, kb 3-4 hónap alatt szépen el is tűnt az egész hajam. Másoknak meg ugyanolyan szép hosszú marad...

2015. dec. 6. 19:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én 15+ éve szőkítem a hajam, ami eredetileg középbarna. Sose töredezett le, derékig ér, puha, szép, semmi baja.

De persze én is látom mások haját, sokaknak szénakazal szőkített, csúnya, összevissza áll, száraz már ránézésre is. Nem tudom ez mitől lehet, talán nem ápolják megfelelően(?). A szőkített hajnak másfajta ápolás kell, nem szabad végigsamponozni sem mert az kiszárítja, és mindig kell hajpakolás vagy egy jó balzsam, hajolaj sem árt. Természetes cuccok, nem bolti vegyszerek. Mert azok is ártanak valamilyen szinten. Nekem elég ha a szőkítő árt, minden másból természetes összetételűt használok.

Amúgy én otthon festettem mindig a hajam, régen porral szívattam le, aztán színezőt kentem rá. Így lett csak nagyon világos szőke. Mostanság jobban tetszik a közép-sötét szőke, ehhez elég egy jó fajta hajfesték is, én fodrászkellékesben szoktam vásárolni, mert ott jobb minőségűt lehet venni.

2015. dec. 7. 13:31
 12/12 anonim ***** válasza:

Igen, otthon festem.

Palette-tel szoktam festeni, a lila dobozossal. (Platina szőke.)

Eredetileg ilyesmi. (Bár már rég láttam.)

[link]

Festve meg ilyen. (A tesómat nyaggattam, hogy milyen a hajam, mert ugye minden fényben más, és nincs mindig tükör nálam, ő meg mindig látja. Ő mondta, hogy erre hasonlít leginkább.)

[link]

2015. dec. 7. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!