Mitévő tegyek, hogy szép hamvasszőke hajam legyen? A többi lent!
Rövid, sötétbarna hajam vvolt eredetileg. 5 hete be lett festve (leszívatás nélkül), platinaszőke festékkel, először szép sárga lett belőle, majd 2 hét után ugyanazzal az árnyalattal festette át a fodrász, és egy kicsit platinásabb, minimálisan sárgás árnyalatú szőke lett a hajam. Egy héttel ezután pedig egy antisárga krémhajfestékkel lehamvasítottam a hajam, úgyhogy most egy világos szalmaszőke árnyalata van. (alfaparf termékeket használtam végig). Hamvasító lila samponnal mosom, és balzsamot is használok.
Most két hete nem lett befestve.
Hogyan tovább, ha fehéres-őszes hamvasszőkét szeretnék? Egy másik fodrász ismerősöm azt mondta, hogy leszívatás nélkül az nem fog sikerülni, viszont a hajam eléggé megsínylette az eddig történteket (elég száraz és töredezett lett), és úgy tudom hogy a szőkítőpor nagyon tönkreteszi a hajat... mi tévő legyek? :( Szívassam le, vagy festessem tovább a kívánt árnyalattal? Milyen időközönként kellene a továbbiakban?
Elnézést a hosszú kérdésért, köszönöm a válaszokat előre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!