Barna tőből szőkét, szőkítés nélkül? (Bővebben. )
Figyelt kérdés
A hajam már külön történelmet írt, most növesztési fázisban van.
Tavaly nyáron még szőke voltam (hiányzik, a szőkítésre viszont megharagudott a hajam). 5 és fél hónapja nem festettem a hajam, mondanom sem kell, sárgul, fakul, minden baja.
Bár egészen egészséges most, így arra gondoltam valamit kezdeni kéne vele.
Csak, hogy a töve sötétbarna, amit mindig is utáltam, a fülem tetejétől pedig ez a vörösesszőke van.
Ebből a barnából tudnék valami hamvasszőkét varázsolni, vagy mi lenne a köztes megoldás (hajvágáson kívül)?
2015. máj. 21. 20:14
1/4 anonim válasza:
megoldás lehet egy 10 es árnyalatú szőke, 9 % os oxval (tőre, barna részre). utána a wella koleston 10/8 -asa alacsony oxival keverve 3 vagy az akatti % nedves hajra 10 percig, az egészre és hamvas lesz.
Más megoldás nincs.
2/4 anonim válasza:
Az első jól írja, de ez éppen szőkítés amit el akar a kérdező kerülni. Más megoldás... szerintem célszerű lenne egyszínűre festeni a hajad. Igaz, nem szőke lenne, hanem barna, de sokkal szebb lenne az egész.
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!:) Most a második linkben lévő hajszínnel szemezek, nem gondoltam, hogy tetszeni fog.
2015. máj. 22. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!