Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi ez a sok kamillás szőkítés?

Mi ez a sok kamillás szőkítés?

Figyelt kérdés
Nem gondolja a sok emberke, hogy ha lenne egy kevésbé káros módszer, amivel ugyanazt a hatást lehet elérni, akkor mindenki azt használná? Miért nincs vér a pucájukban, emelnek le egy festéket a polcról, és szőkítenek? Egy kémiai folyamatot akarnak helyettesíteni egy kis citromos lötyköléssel?
2015. máj. 13. 01:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem gondolja. Félelmetesen sok síkhülye ember van.
2015. máj. 13. 05:26
 2/5 anonim ***** válasza:
A kamillás világosításra gondolsz?Mert én alkalmazom.Természetes szőke vagyok,ami télen besötétedik.Amikor már olyan jó az idő,hogy a napon száríthatom a hajam,akkor egy bögre vízbe kiáztatok egy kamillafiltert,bele egy citrom leve,mosás után pedig ezzel leöblítem,a napon szárítom.És egy-két árnyalattal világosabb lesz a hajam.Nem értem,ha nem próbáltad,akkor miért szólod le.A szőkítésnek azt nevezik,amikor blans+ oxi használatával leszívják a hajat,és akár 6-7 árnyalatot is világosít.Nyilván aki a kamillás öblítőt használ,tisztában van a fogalmakkal.
2015. máj. 13. 07:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

2-es, elárulom, ha mindezen vacakolás nélkül kimész a napra, kb ugyanannyira fogsz kiszőkülni. A filteres "kamilla" teát meg hagyjuk is, jobb ha nem tudod, mi van abban, legalább rendes kamillavirágzatot használj. És a rendszeres citromsavban áztatás sem jó a hajnak.

Amúgy azért, mert sok a birka, aki mindent bevesz, amit valami másik birkától hallott. Valóban, ha valaki természetesen is szőke, akkor 1-2 árnyalatot világosodhat a haja szőkítés nélkül is. Megjegyzem nyáron a sötétebb haj is világosodik, csak az kevésbé látványos. De amikor naponta 15 kérdést feltesznek itt arról, hogy kamillával meg citrommal ki tudja-e szőkíteni a barna haját... hát szívesen találkoznék vele személyesen is, hogy megkérdezzem, tényleg ennyire gyökér-e. :D Tippre zömében 11 évesek, akik festett hajú nagylányok akarnak lenni, de anyuci nem engedi nekik és jól meg akarják hackelni a rendszert. :D

2015. máj. 13. 09:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen,jobb a sima kamillavirág nyilván.Én nem láttam még ezeket a kérdéseket,de aki barna hajnál hiszi ezt,az tényleg birka lehet.Én sem rendszeresen használom,csak mielőtt bejön az igazi napsütés.Akkor már valóban szívja a nap is.
2015. máj. 13. 11:08
 5/5 anonim ***** válasza:

pedig tud világosítani.

nyilván hülye az, aki azt hiszi, hogy a sötétbarna hajából hipp-hopp szőke lesz egy kis kamillától.

de nekem is volt olyan, amikor sötétebbre sikerült a festés a vártnál, megint festeni nem akartam, de egy kis citromos-kamillás cucc pont annyit világosított a hajamon, amennyit akartam...

2015. máj. 13. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!