Mi ez a sok kamillás szőkítés?
2-es, elárulom, ha mindezen vacakolás nélkül kimész a napra, kb ugyanannyira fogsz kiszőkülni. A filteres "kamilla" teát meg hagyjuk is, jobb ha nem tudod, mi van abban, legalább rendes kamillavirágzatot használj. És a rendszeres citromsavban áztatás sem jó a hajnak.
Amúgy azért, mert sok a birka, aki mindent bevesz, amit valami másik birkától hallott. Valóban, ha valaki természetesen is szőke, akkor 1-2 árnyalatot világosodhat a haja szőkítés nélkül is. Megjegyzem nyáron a sötétebb haj is világosodik, csak az kevésbé látványos. De amikor naponta 15 kérdést feltesznek itt arról, hogy kamillával meg citrommal ki tudja-e szőkíteni a barna haját... hát szívesen találkoznék vele személyesen is, hogy megkérdezzem, tényleg ennyire gyökér-e. :D Tippre zömében 11 évesek, akik festett hajú nagylányok akarnak lenni, de anyuci nem engedi nekik és jól meg akarják hackelni a rendszert. :D
pedig tud világosítani.
nyilván hülye az, aki azt hiszi, hogy a sötétbarna hajából hipp-hopp szőke lesz egy kis kamillától.
de nekem is volt olyan, amikor sötétebbre sikerült a festés a vártnál, megint festeni nem akartam, de egy kis citromos-kamillás cucc pont annyit világosított a hajamon, amennyit akartam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!