Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőkítés kamillás öblítéssel!...

Szőkítés kamillás öblítéssel! Tapasztalatok? (link)

Figyelt kérdés

[link]

Tényleg hatásos? Hajmosás előtt vagy után? Melegen vagy hidegen?

2011. aug. 28. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
milyen színű a hajad? ha szőke vagy csak egy kis árnyalatnyi különbséget akarsz akkor bevállhat amúgy meg nem.
2011. aug. 28. 22:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Barna a hajam, és a szüleim nem engedik festeni. De igazából meg is értem, nem is akarnám befestetni, de erre most találtam rá. Nem tudom mire jó még, mindenhova mást írnak :(
2011. aug. 28. 22:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Egy árnyalatni különbség is jó. Hátha nem lenne olyan fakó a hajam :)
2011. aug. 28. 22:08
 4/7 anonim ***** válasza:

próbáld még citromos vízzel is. bár ha barna akkor nem hiszem hogy sok változás lesz. a színezőt sem engednék? mert azzal legalább szőkés fényt kapna

nekem festett szőke hajam van és most elcsesztem mert zöldes árnylata lett, citormos vízzel leöblítettem és rajtahagytam egy 10 percet. észrevehetően világosabb lett. de lehet hogy ez eredeti színű hajnál nem válik be.

2011. aug. 28. 22:15
 5/7 A kérdező kommentje:
semmiféle színezést nem engednek. azért megpróbálom, ártani nem árthat :)
2011. aug. 28. 22:21
 6/7 anonim ***** válasza:
A kamillát próbáltam, nekem nem használt, viszont ha citromlevet raksz rá és kimész a tűző napra pár órára, az kiszívja, és ilyen természetes "egész nyáron szörföztem" hatást kelt.
2011. aug. 29. 09:31
 7/7 A kérdező kommentje:
És milyen higítású és mennyi citromlevet raktál rá? Milyen időtájt mentél ki a napra? Azért délben gondoolom nem előnyös.... Nem szárította ki nagyon a hajad?
2011. aug. 29. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!