Mi a véleményetek/tapasztalatok ezzel a routerel: tp link 841nd?
Nekem 941-es TP-Linkem van, annyiban különbözik, hogy ennek 3 antennája van (nagyobb hatótávolság), de amúgy ugyanaz.
Ennél nincs olyan probléma, hogy több TP-Link esetén ledob, dobozán rajta is van a technológia neve, max a régieknél volt ilyen.
Stabil, sosem dob le, bár valamiért 40-ből csak 20 mbit jön át wifin, de ez szerintem a netbook hibája, mert 2 másik routerrel is csak 20 megabittel jött.
Nagy táp az mit jelent? Egyszerűen bedugod a konnektorba, kb mint egy telefontöltő.
Erősen ajánlott router.
ja értem köszi a hosszu magyarázatot ment érte a pont
szoval csak az antennákban különböznek és tudod ajánlani a 841 est? mert akk meg is veszem holnap :)
az a technologia amit mondtál az erre is vonatkozik?
a nagy táp pedig az h olvastam ez előtt ilyen router topicocat és mondták h egyes routereknek a tápja akkora mint egy "tégla" meg "minden jo csak a táp ne lenne ennyire nagy..."
Mivel csak az antennákba különböznek, ezért igen, a 841 is "tartalmazza" ezt a technológiát.
Így már értem mire gondoltál a táppal kapcsolatban, előző routeremnek volt vagy 1,5 kilós minimum a tápja, de ennek tényleg nem nagy.
Én is ajánlom ezt a routert, és itt is ajánlják:
Prohardver-en meg értenek hozzá.
Mégis ugy döntöttem h a 941 est veszem:)
meg tudod nekem mondani h neked melyik verzio van a routerből?(v2 v3 vagy v4?)
ottt az alján irják asszem vagy a dobozán...
Délután megnézem, mert nem otthon vagyok.
De amúgy ez van: [link]
Bár ha jól látom itt nem írják melyik verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!