Sikerülni fog ez a szőkítés? ><
Sziasztok^^
Adott egy vöröses sötét szőke haj.. Vettem 9%os oxit és szőkítőport meg egy syoss los angeles szőke 10-5 hajfestéket. Szerintetek lefogja szivni annyira hogy utána a festék befogja majd olyan szép szőkére?
A vöröses szőke festett vagy ez a természetes színed?
Mert ha természetes akkor elvileg nem kéne szőkítő, csak egy megfelelő festék... ami nem épp a Syoss.
Ha festett akkor pedig figyelj oda arra, hogy a festéket fordítva kend fel, először hajhosszra és csak a végén a hajtövekre, különben nem lesz egyszínű. Szőkítés után pedig a festéket már csak gyenge oxival használd, tehát ne azzal amit a festékhez adnak, mert az tönkre fogja tenni a hajad és le is törhet tőle az egész.
Ha nem festett a hajad, akkor nem kell szőkíteni előtte - meg amúgy sem úgy kell, hogy ilyen erős anyagot csak rákenünk aztán annyi. Ez bonyolult folyamat.
Ezt a festéket én sem ajánlanám... Javítottam már ki ezzel kent hajat, ami a hamvasszőke helyett klassz csibesárga lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!