Termeszetes sotetszoke haj szokites (? )
ha tényleg olyan eredményt szeretnél, mint a képen, hiába vagy sajnos szőke, a teljes sikerért sajnos rendesen neki kell esned a hajadnak. a szivástól általános tapasztalat tényleg az, hogy a szin sárga, narancssárga illetve hasonló csibékre emlékeztető borzadályos állapot lesz, igy mindenképp én is azt mondom, hogy kell hamvasitani. ismerek fodrászt, aki nagyon szépen le tudja szivni a hajat fehérre - mert itt bizony szerintem cél a fehér. rá lehet kenni ezt a szint egy nagyon világos sárgára is, de egy: nem lesz olyan szép az eredmény, vagy nem olyan, amit kivánsz, kettő: ha kopik, az is sárgás lesz sajnos. viszont fehér alapnál a kopás is inkább tűrhetőBB árnyalatokat vesz fel - legalábbis eddig igy tapasztaltam :D
kiváncsi vagyok az eredményre, ha van kedved, küldesz egy képet majd pü-ben? ^^ és azért óvatosan égesd a hajad! :D (nekem dreadlockom van, és sajnos égettem már le tincset leszivással... akkor kicsit betojtam a dologtól XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!