Sürgős, hajvilágosítás természetes módon, citrommal, kamillával, hogy csináljam? Tapasztalatok?
Sziasztok!
Szóval, a természetes hajszínem sötétbarna. 15 éves koromtól festettem, feketére, vörösre, majd újra feketére, majd kijöttek rajtam a hajfesték allergia tünetei: csalánkiütések a hátamon, nyakamon, vállaimon, és az az iszonyatos viszketés... Október óta nem festettem a hajam, így elég nagy lenövésem van, néhány helyen eléggé ki is kopott a fekete, csak sajnos nem barnára, hanem vörösre... Azt terveztem, hogy henna hajfestékkel vissza festetem barnával a hajam, hogy végre egyszínű legyen. Na de a feketét halványítani kéne, és mivel nem szeretnék újra kemikáliákkal kísérletezni, felcsaptam a google-t, és sok helyen olvastam, hogy a citromlé, és a kamilla is világosítja a hajat.
Ti próbáltátok már? Milyen keverékeket készítettetek, és hogyan/milyen gyakran használtátok?
Vagy bármilyen egyéb tippet, trükköt, tanácsot elfogadok, kicsit kétségbe vagyok esve :(
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!