Szerintetek ez a hajszínezés beválik?
72 centis, sötétszőke hajam van. Újabban incselkedem egy kis természetes vörös fénnyel, színnel. Festeni nem akarom, mert próbálom minél jobban kímélni a hajam (szilikonmentes sampon, stbstb), szóval teljesen festékellenes vagyok.
Azt olvastam, hogy céklát és répát kell összefőzni, felpakolni a hajra, és rajta hagyni egy órát. Szerintetek ez beválik? Nem lesz baja a hajamnak tőle? Próbálta már valaki?
L/23
szerintem próbáld ki, de csak 1 tincsen. Ha beválik, és tetszik az a szín, akkor megcsinálod az egész hajadon:) Amúgy elvileg a céklától inkább lilás lesz..
És hallottam olyanról is, hogy vöröshagyma szirmait (vagymi:D) berakod forró vízbe, és vársz kb. 1 napot, akkor a víz pirosos lesz, és azzal ha megmosod a hajad, akkor lesz egy kis vöröses árnyalata...
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem az egy tincses módszert fogom kipróbálni, de most már elbizonytalanodtam, milyen növénnyel kéne. Hennát nem szeretnék alkalmazni, mert annak túl intenzív hatása van.
Szerintetek mivel lehetne elérni a narancsos színt?
a hajszínező is jó :) én mindig azzal festem ha új színt próbálok. most is egy 4-8mosásos van a hajamon. sötétszőkéből vörösre. ez nem roncsolja annyira.ammónia mentes. és nagyon jó színe lett a hajamnak :) szeretem nagyon.
énis halottammár a céklás dologról. barátnőm ki is próbálta de neki alig fogta be :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!