Haverom ballagására megfelelő lenne egy hosszú ujjú fehér ing felhajtott ujjakkal és egy fekete szűk farmer? 18/f
Converse-et hagyjuk, de a SZŰK farmer is irtó gáz.
Alapból nem értem, hogy fér el a szerszám benne, mikor nekem nőként fáj az alsó részem, ha csak arra gondolok,hogy azt fel kéne vennem :D
Akkor Converse helyett egy fekete félcipő?
Nekem valahogy elfér benne "az" is :D Ott nem annyira szűk, csal a lábam száránál és a bokámnál.
„Alapból nem értem, hogy fér el a szerszám benne"
Hozzáértők tervezik az ilyesféle ruhadarabokat és tisztában vannak vele, hogy van lent egy csomagunk és a szabás eszerint alakul. A skinny farmer egyáltalán nem szorít.
A Converse is teljesen megfelelő, egy ballagásról beszélünk. Úgyis a rokonok, ismerősök között a legtöbb ember túlméretezett, lebegő ujjú, minősíthetetlen anyagú ingekben lesz kockaorrú cipővel:D Nem hiszem, hogy a fiatalok Converse lenne a vizuális környezetszennyezés ezek mellett.
A cipő határeset, ha jól néz ki elmegy.
A feszülős szűk skinny farmerrel nincs gond, az teljesen jó szerintem, mert divatos és jól is néz ki.
Az ing szintén jó, de legyen testhezálló szűk slim-fit fazon, mert a feszülős farmerhez ez illik, ezzel lesz jó az összhatás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!