Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnék ilyen nadrágot venni?

Hol tudnék ilyen nadrágot venni?

Figyelt kérdés

Akárhányszor veszek a New Yorkerben egy fekete magasított dereku gatyát egy hét utan szétszakad a conbomnal (hozzátartozik hogy túlsúlyos is vagyok de mindig a meretemnek megfelelőt veszek) ugyan ez történik a H&M és nadragokkal is a tallyban meg ram sem jönnek

A lenyeg az lenne hogy hol tudnék normális áron venni egy fekete magasított dereku nadrágot ami tovább birja egy hónapnál?

2018. febr. 17. 21:13
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Mondjuk én inkább azon agyalnék, hogyan tudnék lefogyni, mielőtt 30 évesen szívrohamot kapok... de kinek mi a lényeges, ugyebár.
2018. febr. 17. 21:32
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
Bershka
2018. febr. 17. 21:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Levi's
2018. febr. 17. 22:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen problémám, az összes nadrágom kikopott. Leadtam 16 kg-ot, azóta no problem. :D (nem sértésnek szánom!)
2018. febr. 17. 22:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom hány kiló vagy de nem 3rtem hogy tud egy hét alatt kiszakadni rajtad egy nadrág.Még ha minden nap is hordanádakkor is szerintem nem a nadrágban van a hiba.A tallyba vannak egészen asszem 40-es méretig vagy lehet többig is, igaz silány a minőség ott de azért rajtam mégis csak bírják vagy fél évig.Lehet nem jó mosod, túl magas hőfokon és emiatt tönkre megy az anyag vagy túl kicsi méretet választassz.Mindenesetre a H&M a felsproltakból a legjobb minőségű szerintem nekem onnan akár 2 évig is bírnák a drágább nadrágjaim.De nézz körül egy drágább boltban mondjuk Retro jeans.
2018. febr. 18. 09:42
 6/7 anonim ***** válasza:
63%
A túlsúly ezen max csak annyit ront, hogy hamarabb szakad ki. De a tényhez, hogy kiszakad, semmi köze a túlsúlynak. Nem mindenki születik úgy, hogy hely van a combjai között. Én nem vagyok túlsúlyos, még csak pufi sem, de mégis kéthavonta cserélnem kell az egyébkén tök jó állapotú nadrágjaimat, mert a combomnál kiszakad. Szóval ennyi. A rendes farmer (értsd: nem elasztikus, hanem tisztán hagyományos farmer anyag) később kopna ki, de az is kikopna.
2018. febr. 18. 12:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem értem miert pontoztatok le a bershkat...

Nekem a calzedonias farmerjaim mindig kiszakadtak,a bershkasok meg nem.Igaz kozben leadtam 8kg-t de nekem se szeles a medencem,igy a combjaim osszeernek,anorexias meg nem leszek.

2018. febr. 18. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!