Érettségire még belefér a fekete farmer?
Igen azt tudom
Írásbeliről nem mondtak semmi konkrétat csak mindenki mintha márc 15 lenne. Azt ha elkezdődik az írás úgy is ledobjuk az öltönyt
Szerintem belefér, én is abban megyek, nyilván valami normálisabb, alkalmibb nadrágban, bár gondolom ezt tudod. Szóbelire pedig szerintem szoknyában megyek, azért az “komolyabb” a megjelenes szempontjából.
17/L ja és előrehozott
Szoknya - fekete szövetnadrág - fekete farmer - sötétkék farmer - világoskék farmer - térdnadrág - sort.
Lassan azért csak eljutunk évek alatt a sor végére, mert évente azon a 3-4 napon sem bírják már ki ünneplőben.
Én tavaly fekete melegítőben mentem és egy nagy fehér pólóban, senki le se szarja miben ücsörögsz ott órákon át
Szóbelire kell csak szép ruha, ott ki kell állnod a vizsgabiztos elé is.
Nem arról van szó hogy nem bírtam volna ki azt az 5 napot, de volt elég bajom, idegeskedtem, fel volt puffadva a hasam, pont nem kívántam a hátam közepére se, hogy nyomja a hasamat egy farmer vagy be kelljen húzni a hasam hogy ne úgy nézzek ki a ruhában mint egy terhes nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!