Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan és milyen trükkel...

Ciccmók kapitány kérdése:

Hogyan és milyen trükkel hordjam a mély dekoltált V nyakú egyberészes fürdōruhámat?

Figyelt kérdés

Vettem egy egyberészest, aminek mély a dekoltása. Nagy mellū hölgy vagyok, és szeretném csinosan állna benne a mellem. Mint egy melltartóban akár.

Ui.: alapból nincs melltartós bélése vagy akármilye belül sajnos

2018. máj. 10. 20:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
12%

Istenem, hogy mennyi bunkó paraszt van, ezek még szerintem soha nem láttak nőt, csak a tv-ben meg az instagramon...

Amúgy szerintem sem lehet vele sok mindent csinálni, max. ha elviszed egy varrónőhöz, akkor ő talán tud segíteni pl. belevarrni egy bélést vagy valami. A tapadós melltartó szerintem tuti nem bírná, főleg nem vizesen. Más pedig nem jut eszembe...

2018. máj. 11. 13:04
 22/23 anonim ***** válasza:

Elöl is-hátul is mélyen kivágott? Ha igen, akkor szerintem is az a legjobb és legkényelmesebb, ha egy jó melltartót aládolgoztatsz. Ha csak elöl mély, akkor az oldalától oldaláig.

Egyedül nem megy, a próbához segítség kell. És nem csak állva, hanem előrehajolva, fekve is igazítani kell.

Semmi baj, manapság divat is a ruha alól kilátszó akár csipkés akármi.

2018. máj. 20. 05:51
 23/23 anonim válasza:

Én nem értem miért van ennyi bunkó ember.

Belekötni a másikba azért mert tanácsot kért a fürdőruhájához. Most őszintén normálisak vagytok?! Tán féltékenyek vagytok azért mert nektek nincs nagy meletek vagy mi?

Igaz kis mellel könnyű, xs mérettel pózolgatni meg kiröhögni a husisabb csajokat/ nőket.

Ha tudnátok miken megyünk keresztül mikor ilyen probléma adódik. Pl nincs melltartó abban a méretben, színben.

Nektek van annyi választék, több szín stb.

Ja meg a push up-al könnyű növelni a melleket, de ha leveszitek meg semmi nincs XD szánalmas

Kedves kérdező én tudok tanácsot adni, de azt inkább priviben. :)

2018. júl. 5. 01:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!