Hogyan és milyen trükkel hordjam a mély dekoltált V nyakú egyberészes fürdōruhámat?
Vettem egy egyberészest, aminek mély a dekoltása. Nagy mellū hölgy vagyok, és szeretném csinosan állna benne a mellem. Mint egy melltartóban akár.
Ui.: alapból nincs melltartós bélése vagy akármilye belül sajnos
Beigazítod a melled, mikor felveszed. Ennyi. Egy jó fürdőruha vagy szűk trikó tart annyit, hogy feszesebbnek látszik benne. Ha nem, akkor vagy nem jó a méret vagy nem neked való az a szabás.
Linkelni tudsz hasonló fürdőruhát?
Sajnos, ha nincs benne merevítés, mint egy melltartóban, akkor nem fog úgy állni. Többnyire azok a fürdőruhák senkinek se állnak jól, egy-egy insta kép erejéig csak. Vagy ha valakinek bejön a műmell, azon lehet jól áll.
Esetleg vidd el egy varrónőhöz, hogy tudna-e bele varrni valami vékony szivacsot, vagy ilyesmi. De ha merész fürdőruhát választottál, az sajnos olyan. Ha csinos vagy hozzá, biztos dögös lesz úgy is.
Harmadik ötlet, anyukámnak egy régi, egyrészes fürdőruháját megörököltem, sajnos nem tetszik, mert nincs benne egy kis szivacs a mellénél, azt meg nem akarom, hogy teljesen látszódjon minden, de felpróbáltam úgy, hogy alávettem egy sima fürdőruha felsőt, ki tudja, lehet működik, de soká száradna meg, meg ha kilátszik az ciki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!