Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan és milyen trükkel...

Ciccmók kapitány kérdése:

Hogyan és milyen trükkel hordjam a mély dekoltált V nyakú egyberészes fürdōruhámat?

Figyelt kérdés

Vettem egy egyberészest, aminek mély a dekoltása. Nagy mellū hölgy vagyok, és szeretném csinosan állna benne a mellem. Mint egy melltartóban akár.

Ui.: alapból nincs melltartós bélése vagy akármilye belül sajnos

2018. máj. 10. 20:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
60%
Hogyhogy hogyan és milyen trükkel? Felveszed és rajtad van, úgy hordod. Mit lehet még vele csinálni egyáltalán? Állítsd be úgy, ahogy neked kényelmes, a többivel ne foglalkozz!
2018. máj. 10. 21:54
 12/23 anonim ***** válasza:
55%
Na jó, eddig tényleg semmi tanácsot nem kaptál (mondjuk tényleg nem tudom, mire számítottál), ezért kipréselek magamböl egyet: próbálj kézen állva közlekedni a strandon, biztosan pöpec módon helyezkedik majd el a melled. Most jó?
2018. máj. 10. 22:00
 13/23 anonim válasza:
50%
Hogy legyen egy hasznos válasz is: Tökmindegy mit veszel fel, a logó mellett nem lehet teljesen eltakarni.
2018. máj. 10. 22:04
 14/23 anonim ***** válasza:
#14 dehat akkor 'ralep' a tenyerevel. Ez sem jo :)
2018. máj. 10. 22:07
 15/23 anonim válasza:
57%
Lógó csöcsre mély dekoltázsú fürdőruha, undorító.
2018. máj. 10. 22:14
 16/23 anonim ***** válasza:
72%
14. A medencében is kézen állva közlekedjen? De akkor nem kap levegőt! :O
2018. máj. 10. 22:19
 17/23 anonim ***** válasza:
76%
De most megvettél egy fürdőruhát, ami nem áll jól, annak mi értelme van? Merevítős fürdőruhákat is árulnak direkt nagy mellekre, persze azok nincsenek köldökig kivágva. Döntsd el mutogatod natúron, vagy szépen áll egy rejtett merevítős, zárt fürdőcuccban,
2018. máj. 11. 00:04
 18/23 anonim ***** válasza:
73%
Sehogy. Talán felragasztós melltartóval. Nem értem miért vetted meg, ha nem áll jól.
2018. máj. 11. 07:58
 19/23 anonim ***** válasza:
69%

Beigazítod a melled, mikor felveszed. Ennyi. Egy jó fürdőruha vagy szűk trikó tart annyit, hogy feszesebbnek látszik benne. Ha nem, akkor vagy nem jó a méret vagy nem neked való az a szabás.

Linkelni tudsz hasonló fürdőruhát?

2018. máj. 11. 09:43
 20/23 anonim ***** válasza:

Sajnos, ha nincs benne merevítés, mint egy melltartóban, akkor nem fog úgy állni. Többnyire azok a fürdőruhák senkinek se állnak jól, egy-egy insta kép erejéig csak. Vagy ha valakinek bejön a műmell, azon lehet jól áll.

Esetleg vidd el egy varrónőhöz, hogy tudna-e bele varrni valami vékony szivacsot, vagy ilyesmi. De ha merész fürdőruhát választottál, az sajnos olyan. Ha csinos vagy hozzá, biztos dögös lesz úgy is.

Harmadik ötlet, anyukámnak egy régi, egyrészes fürdőruháját megörököltem, sajnos nem tetszik, mert nincs benne egy kis szivacs a mellénél, azt meg nem akarom, hogy teljesen látszódjon minden, de felpróbáltam úgy, hogy alávettem egy sima fürdőruha felsőt, ki tudja, lehet működik, de soká száradna meg, meg ha kilátszik az ciki :)

2018. máj. 11. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!